Tak for sommeren til alle jer også ❤️

Hej allesammen.. der har været rigtig meget stress, men nu er det godt 🌼 har I også været meget stressede over, hvor hurtigt verden har forandret sig?

Psykologen hjalp os til at se, at for os har det været hastigheden af forandringerne, selv om det jo er godt, at alle er hjemmehygge nu i verden ☺️ Teivi kom lige med chokolade til mig!!

Tak for sommeren! Det har været en skøn sommer med super mange minder. Og at vi så har skulle vænne os til en helt ny verden er jo fint nok, så længe det bare er, at alle er så rolige nu.

Jeg har skrevet lidt tak ud til alle, som har været med til at skabe den her meget forandrende sommer. Kan I huske, at jeg skrev om, at det låg over mine følelser kom af? Det er en kæmpe ting, der ændrede alt ved mine snakke med psykologen!

Og så fandt Teivi & jeg et kæmpe naturområde nede ved siden af floden 🌳 vi glæder os så meget til at se det med sne! For det er meget blomster-enge om sommeren som i Sverige, så det bliver vidder med nyfalden sne.

Jeg har virkelig arbejdet kreativt på det seneste, meget med efterår, og nu bager vi amerikansk Apple Crumble, som vi så den her gang laver med blommer & kirsebær i stedet for æbler 🍎

Så det går godt, og vi har nu lidt styr på tingene endda ☺️ Vi har snakket om.. for der er en 1-værelses under en del af vores hjem, hvor vi er meget, at når den kommer til leje, så måske er det simpelthen os, der lejer den, så der er en nabo mindre i huset!

Og så hvis vi kan bruge den til noget fotostudie eller noget, så er det jo bare fint 🌞 så har vi vores hjem, og da den 1-værelses ikke er en ejer-lejlighed, så ville vi ikke behøve længere at bekymre os, om hvem der måtte flytte ind.

Og jeg kan da forestille mig, at jeg ville drikke kaffe der nogle gange 😀 men self. skal det se fornuftigt ud økonomisk også.

Men jeg har været ude i efteråret & har haft det så sjovt & nydt det så meget 🍂 tusind tak allesammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s