Måske er jeg halv-konservativ, men..❤️

Hej allesammen.. har I det også godt? Det håber jeg af hele mit hjerte ☺️ Nu har det jo nogle gange handlet om politik herinde, men mest om vores hverdag & så om værdier og kultur..

og der var et billede i DR, der fik mig til at føle en masse. Samtidig med at nogle af de gamle chefer i Teivi’s virksomhed har lidt stil 🙂 Billedet i DR var fra 50’erne, hvor der blev spillet op til dans på en kro, for helt unge..

og alle drengene på billedet var ude at danse med pigerne! Og det var tydeligt, at hvis de så en, der gerne ville danse, så blev hun budt op til dans 👗 i 2020 skal det jo så være, at alle køn kan byde alle køn op til dans 🙂

Men det at man gjorde det! Teivi sagde, at i mange mænd og drenge nu er ordet ‘blah’.. der sker ikke noget for dem.. de står stille, passive.. Og mens at mange ting i 50’erne var skrækkelige, så havde man først & fremmest et mål om at bygge sig en fremtid..

og samfundet forventede det af en. Og så hele den høflighed kan man savne nogle gange 🙂 og ikke have det til at handle om køn, som det gjorde dengang, men bare om at opføre sig roligt, være høflig..

der var en scene i Matador, TV-serien, hvor en ung mand har gjort en ung kvinde gravid. Og en ældre dame siger ‘du har bare at gifte dig med hende’.. og nu må I gerne kalde mig konservativ, men det er bare lidt rigtigt 🙂

At hvis man har lysten til at gøre hende gravid, så være venlig også at have lysten til at være sammen med hende og bygge en familie! Jeg kan se, hvor meget også min familie-baggrund har formet de her værdier i mig..

Min far var lidt for god til at sætte børn i verden, og når vi så skulle vokse op, stak han halen mellem benene og fandt sig en ny kone med nogle nye børn – det har han gjort 2-3 gange mod forskellige kvinder og mod hendes OG hans børn. De nye børn var hendes, så han slap for forældre-ansvar for dem..

og i hans øjne stoppede han med at være vores far, fordi han havde jo stukket halen mellem benene og ønskede ikke at være det mere..

så ja, en lille smule Old School konservative værdier er ikke engang altid det værste ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s