Psykolog: brug for hygge efter corona-påvirkning 🍂

Hej allesammen, nu er Golden Fall ankommet, og de første blade ligger gyldne på jorden 🍂 det er så smukt! Men stadig kun lige startet op. Men vejrudsigten bygger op mod det smukkeste efterår 🌞

Jeg snakkede med psykologen i onsdags, og hun sagde til sidst, at vi virkelig gjorde gode ting i den snak! Jeg var også Virkelig træt i to dage efter 😀 hun sagde, at som næsten alle ressource-stærke..

har vi på det seneste været meget påvirket af hele samfundet under corona. Der er mange elementer i det, først & fremmest at i det at vores gruppe er psykisk stærke, så er vi ikke så hårdt ramt til at starte med, der i foråret.. men det kommer så nu.

Medierne skriver en masse, der er efterhånden enighed om, at det hele slutter ved en vaccine, så det er spændende at følge med i, men også indtryk.. økonomien har det ikke så fantastisk, og selv om det ikke er white collar jobs, der lukker..

så er det bare mange indtryk rundt omkring i samfundet, også selv om det er naboen, der mister sit arbejde og ikke en selv. Og alle forandringerne! Det snakkede vi meget om. At som en flodbølge skyller..

mio. af forandringer ind over verden & mennesker, og det kræver meget at holde styr på det hele. Selv om det er forandringer vi ønsker, hvor folk har hjemmehygge en fredag aften osv. ❤️

Så nu skal vi hygge, og det gør vi. Psykologen har ret i, at pause er det, vi har haft brug for, mest psykisk pause fra alle indtrykkene.. men det har vi også nu, og så prøve på at forlænge det så meget som muligt ☺️

Jeg var ude i det begyndende Golden Fall og lavede en helt rolig video 🍂 det er lidt i samarbejde med psykologen, for hun sagde nogle ting, der ville være rolige for mig at lave video med, så jeg kunne få pause 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s