Golden Fall er startet ❤️🍂

Hej allesammen.. der er sket rigtig meget 🙂 men hvis nogen lige vil give mig en status på, hvordan det ser ud med efterår coming i Danmark, eller hvor I læser fra, så vil jeg blive rigtig glad!

Det kunne være sjovt ❤️ Det er stadig meget i start-up, men det går hurtigt nu med Golden Fall! Jeg var ude i går og så for fem dage siden og bare på det under en uge .. kæmpe forskel, nogle træer var virkelig gule, her dog et også smukt, men mere august-støvet-grønt..

Vi er blevet enige om med dyrlægen, at det set ud til, at alt det Sveske har haft er kronisk & skyldes et ikke så godt immun-system i hende.. aww ❤️ Men jeg har jo også selv kroniske ting, og faktisk tænker jeg nogle gange..

at så er man fri for alt det stress & tænke over, hvornår det måske ville gå væk.. det gør det ikke. Så man kan meget bedre bygge en rutine omkring det, jeg skal tage min medicin hver dag, og se psykologen nogle gange resten af livet.

Og det bliver faktisk rigtig rutine og bare en del af hverdagen. Så det kan vi også gøre for Sveske, at nogle gange skal hun have lidt medicin og se dyrlægen, men ellers er alt jo fantastisk for hende her ☺️

Humans er altid omkring hende, fordi jeg jo har pension, og Teivi arbejder hjemmefra. Og så har vi det rigtig hyggeligt herhjemme, og det elsker kæledyr 🌞 så også.. nu når det er kronisk med immun-systemet og ikke allergi..

så meget lykkeligt for lille Sveske kan hun få sin mad tilbage, så hun ikke spiser allergi-venlig mad. Hun måtte jo ikke længere få kød, lille kat, så hun fik planter, der også var lavet meget lækre..

men ligesom løver, så er de nu engang kød-spisende. Så det er lykkeligt for hende, at hun kan få det igen ❤️ Og vi kan købe snacks til hende igen, det har vores lille familie savnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s