Verden har brug for det.. julestemning allerede startet op ❤️

Hej allesammen ☺️ Jeg er den type, der kan høre julemusik midt om sommeren, og at jeg er så glad for jul nu.. har psykologen sagt siger alt om Teivi & jeg og hele stemningen i vores hjem ❤️ Jeg voksede jo op med kun dårlige minder om jul.

Men i hvert fald.. ret tidligt er emoticons introduceret & julesange poppe op, allerede nu i ikke engang midt august.. men virkelig 2020, jeg tror, at folk har brug for det.

Det har vi også 🙂 det ville ikke gøre mig noget, hvis de laver Jõululinn, der er julebyen på Rådhuspladsen her, lidt tidligt i år. Og så uden alle de events, der har været andre år, men folk har brug for den smukke juleby bare at gå rundt i 🌻

Nu arbejder WHO så meget sammen med Rusland, der glædeligt har et bud på en vaccine! Det var ellers først forventet til næste år! Det er så lidt bitter-sweet, hvis Putin bliver den første med en vaccine..

men måske i 2020 at sundhed er vigtigere end politik. Men! Teivi & jeg kom til at bare grine, da vi snakkede om, hvor mange til Halloween, der mon bliver klædt ud som corona 😀

I det hele taget.. lad os få den vaccine, så vi ikke skal deale med sygdommen mere. Og så har corona jo komplet ændret alt kultur i verden til hjemme-hygge, og faktisk meget mere sådan, som Teivi & jeg lever 🌞

Det glæder os, at det her helt rolige hjemmeliv, at milliarder nu åbner øjnene for det, det giver så meget psykisk balance 🌸 der er et Mas.sivt pres på Tartu i øjeblikket for permanent at lukke alle natklubber, uanset om vi så skulle få en vaccine.

Folk er virkelig, virkelig trætte af bunden af samfundet. Dem i bunden har mest af alt brug for hjælp. Selv om vi også er dødtrætte af fulde, der råber & skriger klokken 3 om natten, blaster techno ud fra deres biler og smadrer ølflasker på fortovet..

den ting er ikke længere accepteret i verden, overhovedet. Globalt. Og det sætter bunden under et så kolossalt pres. For de ved ikke, hvordan man laver hjemmehygge, som er værdierne nu. Og de har brug for hjælp til det skift.

Men i hvert fald.. en meget tidlig jul ville måske for de mest hardcore der insisterer på kun december, lige i år være okay ☺️ Jeg tror virkelig, at folk har brug for det ❤️

Teivi og jeg fandt ro nede ved vores begges happy place. Psykologen bad i første omgang mig om at finde mit happy place i Tartu, udover vores hjem med lille Sveske.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s