En ny generation tager virkelig over 🌳

Hej allesammen, jeg valgte træ-emojien til titlen, fordi man som os kan have været meget sur på de tidligere generationer, og for store dele af de generationer med god grund.. men nu når det er os unge der bestemmer i verden..

så falde til ro, blive rolig.. og se det smukke i verden som et træ, der vokser & vokser hvor en ny generation tager over 🙂 Prins Joachim er jo ikke supergammel, og heldigvis klarede han den, men Lone Dybkjær og Bent Fabricius-Bjerre..

der er et generations-skifte lige nu. Da jeg blev involveret i Estland var det jo også generationerne formet af Sovjet-tiden, der bestemte og dannede landet, men man ser faktisk ikke de mennesker ret meget mere.

Som jeg har fortalt om, så er det jo amerikaniserede unge kvinder & piger med gode uddannelser & klima, Black Lives Matter, der bestemmer nu ❤️ Og det er jo naturligt 🙂 selv om vores generation så har været meget vred på vores forældre & bedsteforældre pga. deres værdier, kultur og syn på følelser.. bortset fra enkelte fra de generationer self. ..

så er det jo aldrig fint at fortsætte, når de mennesker ikke lever så meget mere for de ældres vedkommende – og så f.eks. Teivi & mine forældres generation startet på pension.

(i gennemsnit når mænd i Estland faktisk stort set ikke pension pga. alkohol-problemer. De bliver i gennemsnit starten af 60’erne, mens kvinder lever som i Danmark).

Jeg har også tænkt på det ift. min familie 🙂 at det ikke giver mening at være vred mere, nu når personerne efterhånden er meget gamle og med de store problemer kun har kort tid endnu. Tingene, de gjorde, var skrækkelige. Men Teivi & jeg fik jo et godt liv på trods med psykologens hjælp 🌞

Tidligere tænkte jeg meget over, om det at ende vreden så også betød tilgivelse, og jeg har også skrevet om det tidligere. Men psykologen drejede mit fokus, at jeg behøver slet ikke at finde ud af, om de kunne tilgives.. bare have fokus på selve de traumatiske oplevelser, og ikke hvad jeg evt. kunne tilgive..

at det slet ikke er relevant at tænke over det tilgive, var ret øjenåbner for mig 🙂 det er meget vigtigere at bygge et godt liv for Teivi & jeg og så få behandling for traumerne, hvilket ikke har med det felt tilgivelse at gøre 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s