Genskabes One Direction?

Hej allesammen – uanset om man fejrer tiåret for One Direction, så må man anerkende, at de havde kæmpe indflydelse & med det langt mere teknologiske musikmarked nu..

også blev endnu mere populære end Beatles. En af Beatles udfordringer var netop manglende teknologi på markedet dengang 🙂

1D toppede, da vi boede i Ballerup, og teenagere stod i mængder på Kongens Nytorv foran hotellet, da de spillede i Parken. Det var en vild stemning i hele byen og self. i hele verden, hvis man havde bare lidt kontakt med teenage-universet.

Med Selena Gomez, Justin Bieber og så One Direction, det gave et hype for hundreder millioner.. selv hvis man ikke selv var en del, eller man måske var forælder, det var en særlig stemning & skønt at teenagere kunne stå sammen om det..

nok en forløber for, at 12-tals-personlighederne, som de her piger stadig er nu ældre, nu kan stå sammen om Black Lives Matter & klima med Greta Thunberg ❤️ Og hvilken magt i den rigtige retning for verden..

at det er den her gruppe, der ganske enkelt styrer tingene i verden nu – og som alle politikere kæmper om skal stemme på dem enten som nye vælgere, eller fremtidigt. Så vi bliver pleaset, 12-tals-personligheder (mere rammende end det lidt forkerte udtryk 12-talspiger)..

og næsten alle pengestærke har hjulpet den her gruppe til at styre verden & kulturer i alle lande 🌞 Så tilbage til 1D..

på mange måder formede de 12-tals-personlighederne for nogle år tilbage.. og nu når 12-tals styrer verden med klima, ingen kød-produktion, Black Lives Matter & vise varme til andre..

der giver det netop mening at hype One Direction igen! Og de gør det, for skyskrabere i New York er covered i celebrate 10 years, og Spotify er marketing’ing.. plus deres studie & YouTube har bragt deres kanal på YouTube til live igen..

så mon ikke at de ganskabes, alle 5 vel at mærke, når de i den grad forsøger at samle fansene igen 🌳

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s