Det vildeste! Vi har i fællesskab gjort vejen stille 😉

Hej allesammen 🌳 i går var jeg ude i en lille skov, der ligger ved hospitalet, og min video til jer er kun halvandet minut & meget flot 🙂 jeg har virkelig også glædet mig til endelig at skrive ud til jer igen!

case er, at for 3 dage siden bankede vores stuenabo på døren kl. 18, og han er super fin, arbejder i IT-branchen ligesom Teivi 🌞 og fordi en renovering af gulve, der bl.a. skal lyd-isolere, skal gøres både hos ham og os og vi for vores del ellers skulle have et firma til det..

så sagde han der kl. 18, at det kan han gøre for os (og det kan han, for tager ved siden af en uddannelse som håndværker) – men så skulle han træde lige ind ad døren og gå i gang!

Til dem, der ikke måtte have været i en gulv-renovering, så bliver ens hjem en byggeplads, alle møbler skal flyttes & sættes på siden og højkant og.. så bor man i det rod, indtil renoveringen er færdig.

Heldigvis snakkede vi kun om en del af gulvet 🙂 men ift. at betale måske 1500 euro for et firma var vi like, det kræver normalt Meget planlægning af hverdagen sådan et projekt, og her bankede han altså bare på døren og ville gå i gang! Men vi klarede det 😀

Og vi drak te sammen også & hyggede os fint, men hold da op et meget pludseligt & meget uventet rod i vores hjem 😀 mens alle måtte sætte arbejdet på pause, mens Teivi havde et supervigtigt møde med London office..

Og jeg fik en afbudstid hos psykologen, der endte med at snakke med mig i halvanden time! Alt det på to dage plus en masse andet, der er mere internt i Teivi’s arbejde.

Omg! Men, som det også skal handle om, så gav psykologen mig et mini-kursus i at snakke med folk, der aldrig har set en bog, skole eller uddannelse i deres liv, men som liker at blaste techno ud.

Hun kender dem, for de er hendes patienter. Og det virkede – ham teenage-drengen, som jeg har skrevet om, er komplet stille nu, og jeg så ham en dag køre til ghettoen at have sin techno.

Det er det eneste område i Tartu, hvor de her typer ikke bliver smidt væk, og det er de langt om længe begyndt at lære, så de kører bare helt automatisk til det område & gør deres ting, der mest af alt ødelægger deres eget liv.

Og vi gav de to naboer ud af 9 her, der gav problemer, samme snak som ham teenage-drengen.. og alle ressource-stærke på vejen er dybt taknemmelige ❤️ Det er vi også overfor psykologen!!

det var halvandet års kamp her, men de her typer, der er meget få af her, men som fyldte så meget.. de er endelig i gang med at blive presset ud og flytte væk 🙂 så det kan være det Østerbro / Hellerup, som ni-og-halvfems procent af folk her er 🌸

Det er bare utroligt, hvor meget måske fem-ti personer kunne ødelægge.. men nu er de stille & meget på vej væk herfra, og så kan vi give slip på også det 🌳

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s