Fandt natur her som i min barndoms Skagen ❤️

Mine bedsteforældre boede jo i Skagen også før, at der blev meget turistet, og jeg besøgte dem hver sommer 🌾 i mine papirer fra sygehuset engang står der, at det er eklatant, at mine problemer forsvandt, hver gang jeg besøgte dem i Skagen – og kom tilbage når jeg kom ‘hjem’, det kunne jo ikke rigtig kaldes et hjem, det jeg var i.

Det siger meget om, hvor jeg voksede op og meget om mine søde, gode bedsteforældre & fantastiske Skagen! Nu, kun måske en kilometer fra vores hjem, har jeg fundet den fineste lidt lille, men skønne natur-perle..

der er præcis som der i Skagen ☺️ Det er Så fint at have, da psykologen også prøver at spore mig ind på & har sagt mange gange, at mine bedsteforældre stadig er en kæmpe ressource for mig.

Hun har også sagt, at når jeg hele min barndom vidste, at tingene var off & kunne være så meget bedre, at så er det fordi, at mine bedsteforældre viste mig det i Skagen hver sommer 🌼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s