En alt for gemt hemmelighed ift. kærlighed ❤️

Hej allesammen, går det godt også hos jer? Jeg vil egentlig bare fortælle jer om vores dag 🌞 og den lille hemmelighed ift. kærlighed tror jeg, at jeg putter til sidst, men jeg er ikke sikker, for tit er tingene kaos 😉

Vi var ude at shoppe til vores indendørs have i dag, og passionen med planter og have startede hos mig, og så gik Teivi all in & er crazy plant lady nu 😀 jeg elsker det! Og se lige på det her billede, hun er så besat af det..

Faktisk havde jeg en masse indtryk fra en crazy verden.. så vi var lige ved at aflyse at tage af sted, men så gjorde vi det alligevel, og bestilte en taxa hver vej.. og det var fedt at være der! Der var alt! Og det er det største havecenter i Baltikum 🌞

Jeg tog også en masse videoer der, men skal lige filme noget mere, før jeg har noget i retning af ‘vores sensommer’ .. der kommer flere & flere gule blade på træerne 🌳 og bare gå rundt mellem eksotiske planter & hjemlige & hyldevis med frø og krydder-urter og kaktusser..

som vi især er besat af, og det er virkelig couple at have det ❤️ Pludselig var vi trætte ud af det blå, og ændrede planerne og tog taxaen hjem.. vi ændrer Rigtig tit vores planer meget haste!

Og tit gør Teivi’s job også, at hun pludselig har en mængde arbejde, og igen haste bliver alle planer udskudt. Men så gør vi tingene en anden dag. Da vi kom hjem, var det vores tur til at slå græs i haven, og pga. mine sygdomme skal jeg ikke bruge maskiner, hvor der kan ske ulykker, så Teivi slår græs, og så skovler jeg sne om vinteren ☺️

Men de forbistrede naboer fra sidste uge havde ikke fortalt, at de havde brugt næsten alt benzinen, så midt i det hele før et skybrud og storm.. måtte vi vikinge ned til en benzintank..

vi har aldrig siden barndommen hver især, og slet ikke sammen.. haft noget business på en benzintank, og vi hader jo biler.. så Teivi spurgte på tanken, hvordan man egentlig gør, og imens var jeg haste hoppet i butikken & købe snacks, fordi det hele endte med langt mere kaos end vi havde regnet med..

men benzin fik vi, og heldigvis da var det en ung pige på tanken, så i stedet for nedladende blikke pga. kvinde ikke vide noget om benzin.. så kunne Teivi skønt hyggesnakke med hende der..

og udbrød ‘jeg klarede det’, da hun havde tanket, og hende i tanken sagde ‘jubiiiii’ – flere steder der dealer med benzin, ansæt kvinder, det er bare mere behageligt end bil-mænd.

Så mens skyerne komplet rullede ind over, styrtede vi hjem og færdiggjorde græsset, og nåede lige at få maskinen i tørvejr, og halvdelen af kanterne klaret, da vi blev gennemblødte af storm & skybrud..

og så ind at spise snacks & hygge med Sveske ❤️ Den lille hemmelighed ift. kærlighed er, at et lykkeligt forhold & ægteskab lidt kræver en ramme self., men indenfor den ramme have komplet, semi-ordnet kaos og mere kaos.. fordi så har man sjov i hverdagen..

og dør ikke indeni af det kedeligste, strukturerede, alt-planlagt i alle detaljer & ved præcis hvad der sker & hvor man er om ti år, i morgen og når man dør rigtigt.. 🌼 tusind tak alle!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s