Efter fælles indsats: fest-typerne viser hvor små & usikre de er, og så kan vi hjælpe dem 🌳

Hej allesammen.. der er sket noget magisk! Jeg har skrevet en del om kollapset i bunden af samfundet, der er foregået i et årti, men for alvor meget under corona, og som den største avis her skrev så allermest i juni..

og vi kan mærke det, men! Det nye er, at fest-typerne, der forstyrrede hele områder med væremåde, at deres facade er faldet. Og deres hårde macho-ydre er kollapset. Nu agerer de endelig det små & usikre, som psykologen sagde, at de er, og hun snakker med dem hver dag.

Så nu, når de ikke spiller macho & attitude & prøver på at være seje mens de ryger & har larmende musik fra en bil.. så kan vi hjælpe dem, de skulle bare stoppe deres væremåde 🙂

På vores vej har vi & andre ageret politi i halvandet år. Ringet til politiet over dem (mange af dem bor her ikke, men kørte hertil), vi har gjort dem ubehageligt tilpas med nedladende blikke over deres væremåde..

og vi har flyttet deres drikke indenfor i stedet for ved bilerne, ved at get at them, når vi mødte dem & de prøvede på at spille seje.. og det har virket, de små usikre børne-personligheder, som de er, er det eneste, der skinner fra dem nu.. og så kan vi hjælpe dem 🙂

Når de ændrede sig til det, så kan samfundet langt om længe gå ind at hjælpe dem med hverdags-stoffer, jobmarkedet som de er udstødt fra, få et mere styr-på-tingene udseende, så arbejdsgivere får lyst til at ansætte dem..

og vi kan endelig, efter at deres mure brød ned & deres ‘være sej’ væremåde forsvandt, der kan psykologer endelig hjælpe dem med psykiske problemer, en ubehagelig opvækst, som jeg jo også selv har haft.. alle de problemer skal de have hjælp til! Og det skal de ❤️ Det er vigtigt. På et menneskeligt plan.

Der var bare ikke meget motivation til at hjælpe dem, så længe at de forstyrrede hele områder med fester & techno.. og der var de heller ikke modtagelige for hjælp.

Så nu, når deres virkelige beings sidder udenpå tøjet, de små & usikre børne-personligheder, så lad os hjælpe dem ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s