Vi får sommerferie i morgen 🌾

Hej allesammen, så bliver det vores tur til at holde sommerferie ☺️ Men som det jo er med Teivi’s job, så betyder ferie ‘mere afslappet arbejde’..

og lidt inde i ferien har hun et møde med London office, og skal også planlægge en længere tur til København i september. Men vi regner med også at kunne slappe af 🌞

Lige nu er vi lidt i sådan en overgang til virkelig sensommer og start på efterår, og i de overgange er naturen aldrig så spændende, som den er midt i en årstid. Men det er også fint at drikke noget kaffe i sofaen og faktisk slappe af..

og, som jeg har skrevet om, give mig selv den nødvendige ro til at arbejde på opgaverne fra psykologen 🙂 to ting har ramt mig på en meget oplysende måde.. at det virkelig var sundt at fortælle til min familie, at jeg har været & er afsindig vred på dem..

og skulle jo have den rigtige måde at gøre det på, så de faktisk begriber tingen.. det var sundt at sige, havde psykologen ret i..

og den anden ting, jeg har indset, er meget også leveret af psykologen.. at Teivi & jeg pga. vores uddannelses-niveau og livsstil taler på en måde, hvor man forklarer tingene så detaljeret som muligt. Med logiske slutninger og baggrund for, at man tænker en bestemt konklusion..

og at alt det er gået henover hovedet på de personer, som vi har kæmpet noget med. Så da en bestemt teenage-dreng igen blastede techno ud fra sin bil, han stort set lige har fået kørekort til..

der var det nye leveret af psykologen, at vi i de situationer bliver nødt til at lægge på hylden den måde, som vi plejer at snakke på. Så jeg fortalte ham på hans egen teknisk skole-facon at han ‘just need to stop it. Just stop it.’

Uden alle vores normale forklaringer om hvorfor, og hvad det gør ved andre mennesker. Og da han så spurgte hvorfor, der helt simpelt svare ‘fordi din væremåde forstyrrer hele området’.

Og skippe alt med, at der bor børnefamilier og en stakkels gammel dame som hans naboer. Og skippe at Teivi tit sidder i et møde, når han blaster techno ud. Alle de ting, er netop alle de forklaringer & slutninger & baggrund..

som vi hele vores uddannelse har lært at skulle give. Men psykologen fik virkelig forklaret, at de her mennesker forstår ikke alt det.

At de forstår ‘stop det. Bare stop det. Du forstyrrer hele området’. Og ikke længere end det. Og efter et enkelt minuts trods med techno dagen efter, ser det ud til, at han faktisk forstod beskeden.

Så det er sådan meget lærerigt fra psykologen, at hun måske heller ikke med alle patienter kan snakke på det her mere akademiske niveau 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s