Psykologen havde ret, det her var så sundt, de to opgaver 🌻

Hej, så lige en lille status efter at have lavet de to opgaver fra psykologen 🙂

Jeg fik det virkelig bedre af det! Så hun havde ret, og med hendes hjælp kunne jeg gøre det på en måde, hvor jeg taler sådan, at det ikke går over deres hoveder 🙂

Ved psykologen lavede vi også to øvelser, hvor den ene jeg laver herhjemme også, netop i mere permanent at få de her følelser bearbejdet. Jeg kunne godt før komme af med dem for en dag, men hun har jo teknikker, der er langt mere brugbare ❤️

Det føles godt at have fortalt på den måde, som psykologen anbefalede, og også arbejdet med de følelser som hører til corona 🦋 jeg føler mig mere fri! Og noget af det, jeg sagde til psykologen for et halvt år siden..

var netop at jeg følte mig i et følelses-fængsel ift. min opvækst.. og der har hun så fået fjernet det låg, så følelserne kan komme ud på den her virkelig gode måde ❤️

Teivi kom lige hjem med keramik-kaffekopper, som er store & kan have meget kaffe 😀 og de havde lagt en lille chokolade-gave ved! Og Sveske fik en lille pap-mærkat fra pakken og miaver lykkeligt, mens hun spæner rundt i huset og spiller bold med sin pap-thingie ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s