En stor hjælp fra psykologen ☺️ To opgaver fra hende

Hej allesammen.. det skal handle lidt om følelser & psykolog, som jeg jo snakkede med i fredags og har skrevet med gennem corona tiden.

Men hvordan har I det allesammen? ☺️ Har I en god sommerferie? 🌻 en af mine følgere på Instagram, som jeg også følger, er taget på ferie i Danmark med sin familie.. det behøver jo slet ikke være til udlandet!

Jeg synes, at det er så fint, at folk tager rundt i landet nu ❤️ Jeg har også lavet en video, som I kan se, med de billeder, som jeg bedst kan lide – jeg har flere, som jeg godt kan lide, men de så bedre ud på billeder end i video 🙂

Den video er lidt en opgave fra psykologen, fordi hun sagde, at det låg over mine følelser, hvor de blev presset ned i stedet for udtrykt.. at det stadig var der her indtil for nylig og i noget af corona-tiden.

Så at jeg havde en masse følelser ift. corona, som jeg ikke havde bearbejdet endnu & at jeg måske skulle gøre det kreativt. Så jeg lavede en billed-video taget her det seneste halve år, og det føltes virkelig godt!

Så psykologen havde ret ☺️

gå imod det låg, som min familie tvang ned over mig, fordi de ikke brød sig om mine følelser.. har psykologen gjort meget klart.. så jeg udtrykker mine følelser, uanset hvad de måtte synes om det..

at jeg jo har ret til at føle ift. enhver ting .. og det er den anden opgave fra psykologen ❤️ få mine søskende, min mormor & mine forældre til endelig at forstå, hvor vred jeg har været på dem & stadig er det. Og ved psykologen lære at leve med den vrede, der måske aldrig heler helt.

Hun forklarede, psykologen, at de aldrig kommer til at forstå hverken omfanget, eller indholdet af den skade, som de har forvoldt.

Hun forklarede, at når de nægter at se det, så er det faktisk et spørgsmål om, at de ikke kan compute det med den hjerne, de har til rådighed. Og så afviser de tingene fordi, at afvise alt er mere simpelt for hjernen at bearbejde.

Så at jeg må leve med at dem, der forvoldte skaden, ikke har hjerne-cellerne til at forstå egne handlinger. Men, sagde psykologen, måske kan de forstå, at deres eget barn / søsken har været og er enormt vred på dem..

men der sagde psykologen også, at med den intelligens, som de har til rådighed, vil de måske heller ikke begribe omfanget af mine følelser (eller nogens følelser i det hele taget), men at måske så bare det fact at jeg er vred slipper ind.

Så det her indlæg er de to opgaver fra psykologen for at hjælpe mig i en følelses-situation 🙂 videoen om følelser i coronatiden & så sagde psykologen også, at ift. at lade min familie forstå tingene, skal de tales til, som man taler til mindre børn.

Helt kort og i et forsimplet sprog, gav hun mig som guide, hvor Teivi & jeg gennem familie-konflikten snakkede på baggrund af vores uddannelser & den type sprog der bruges på et uni. Så det gik højt over deres hoveder, sagde psykologen. Det er godt at have på plads nu..

for det, at tingene virkede til at gå over deres hoveder, har været en kilde til så meget frustration, men en forklaring på det var godt at få 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s