Psykolog: hvor corona virkelig har ramt kulturelt på en god måde 🌞

Hej allesammen ☺️ Jeg snakkede jo med psykologen i fredags, og så har jeg indtil nu så i weekenden lige skulle gennemtænke de meget mere personlige ting, som vi snakkede om..

men nu er jeg her med en pointe om corona, hvor jeg først så en kæmpe ændring i kulturen & psykologen så forklarede hvorfor 🙂

Kan I huske (det kan I nok, for den var meget nylig) den skrækkelige & meget generelle kultur.. hvor man kun rejste så eksotisk hen i verden som muligt, så det kunne komme på facebook, og man kunne være lige lidt bedre end alle dem, der ikke havde været samme sted?

Og opdateringer med indhold som ‘så har vi da lige købt en ny Mercedes til 400.000 med læderbetrukne sæder..’ og jaja, du er så rig.. og næste opdatering ‘tjente lige 40.000 kr i min egen business i dag og ja, du er også så fantastisk og awesome..

og en på vejen, der altid poserer lænet op ad sin BMW og ryger attitude-cool agtigt.. eller patetisk-agtigt afhængig af om man spørger ham selv, eller alle som ser ham og ruller øjne.. men han er jo så awesome og så cool, hvorfor kan folk ikke se det, stråler ud af ham, det mindreværd..

den kultur er komplet slut her under corona & bliver ikke savnet – bortset fra enkelte som ham på vejen, der ser mere & mere usikker ud for hver dag han prøver på at posere & ryge sejt.. btw som 30-årig..

Dem, der ønsker den jeg er så awesome hele tiden kultur tilbage, er massivt pressede og det er fint ☺️ Psykologen forklarede så hvorfor, at corona tog den mærkelige & ret lave kultur væk..

corona er det samme for alle, sygdommen er det, den er – smittetrykket er nogenlunde det samme i alle dele af et land osv. så alle er lige, forklarede psykologen. Så kan der være forskelle i, hvor godt man formår at komme gennem corona-tiden, hvordan man reagerer på det hele..

men selve corona er det samme for alle (hvad man så gør med sit liv i coronatiden er noget andet) – så om man har en BMW, eller har nået toppen af Mount Everest, sprunget i faldskærm eller dykket ved Maldiverne.. corona er stadig det samme, uanset hvor awesome en person selv måtte synes, at han er.

Og det er det vigtige her, forklarede psykologen. At ens Mercedes eller løbe en maraton bare ikke ændrer ved, at man stadig har corona omkring sig. Alle de ting er blevet ubrugelige ift. det, der påvirker vores allesammens hverdag allermest lige nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s