Ud at sejle på Emajõgi-floden 🌻

Hej allesammen.. så er det jo også studenter-tid! Og Teivi fortalte lige, at en af hendes kollegers barn bliver student. Og så at kollegaen snakkede om, at han gerne vil bygge skønne minder for sit barn..

og at han var like fuck den software-update, som virksomheden arbejder på, han skal være sammen med sine børn & familie, nu ved student 🌼

Vi vare like wow! Er det sådan, at forældre gør? I det lys, at da jeg blev færdig på uni, sagde min mor, at hun ikke gad at komme til min dimission.. og det holdt hun fast i. Og der var ikke nogen fejring, for det gad mine forældre ikke.

Så også nu ved graduation-season er det fantastisk at se, når hele familien møder op foran uni her med blomster & ud at spise ☺️ En ganske anden måde at gøre det på, der gør Teivi & jeg varme om hjertet ❤️

Vi tænker at bruge de sidste rigtig varme dage på at tage ud at sejle på Emajõgi-floden! Glæder os så meget!!

Det er den flod, der løber gennem Tartu, og det er ligesom kanalrundfart, bare med flod i naturen i stedet for ☺️ Det skal self. være corona-safe, så vi vælger et tidspunkt, hvor byen er lidt Tom. Så er det også mere behageligt at sejle, hvis båden ikke er proppet.

Men det skal være nu her, for nu når vejret pludselig igen er som for 100 år siden.. der er det netop starten af sommeren omkring Sankthans, der er meget varm og solrig, og allerede i næste uge har vi kun 16c og let regn.

Og så fortsætter temperaturen ellers med at falde. Men vi har godt kunne lide, hvordan det har været i år.. der er ligesom før klimaforandringerne, så hvordan de havde vejret for et århundrede siden 🌞

Når det virkelig er 0 meter i sekundet vind, så ikke et blad bevæger sig, og luften står helt stille, plus at det er 35c.. så bliver man lidt drænet, selv om det også er skønt! Så det er faktisk okay, hvis sommeren gradvist begynder at være ovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s