Skønt at læse Postimees i dag – den største avis her ☺️ Graduations!

Hej allesammen.. nu – er vi tæt på sommerferien! Jeg håber rigtig meget, at I ikke tager imod flyselskabernes ny-åbnede destinationer.. det er dybt ikke okay, at de åbner dem mod alle anbefalinger..

og så siger at Jaa, nogle grupper i samfundet tror vi trodser myndighedernes anbefalinger – det er helt rigtigt, at ikke så stærke personer, der har brug for at flygte fra en dårlig hverdag vil trodse & tage til Mallorca..

og lige netop det skulle være et glimrende argument for ikke at udbyde muligheden, når det ikke kan forsvares ift. corona.

Men! Det var skønt at læse lidt i Postimees i dag, nu når jeg hyggesnakker med esterne og lærer mere estisk ☺️ Der var jeg tror 4 artikler og billed-serier fra graduations på både gymnasier & uni!

Det var skønt at se alle de fine kjoler & blomster 👗 og så glade de er & smiler, det er opløftende, når man ellers mest møder problemer i nyhederne.

Jeg lavede jo også en video af det, hvis I ikke har set det, så gå bare en enkelt post tilbage 🌞 Tusind tak!

I det hele taget er det bare et stort smil midt i corona-tid, nu når hele Tartu & byer verden over er dekorerede, og man ser unge modtage blomster & være glade 🦋 jeg ville også sige, at botanisk have er Så flot lige nu!

Vi har haft en periode med 30-35 c selv om aftenen, så jeg har brugt meget tid der mellem blomsterne. Og de havde puttet en vand-sprinkler sådan, at udover at ramme blomsterne, så kølede den også folk, der gik forbi 🌻

Men roserne er kommet! Også nogle af de mere ‘rigtige’, der ikke er rosenbuske. Der var den fineste røde & en lyserød, som jeg rigtig godt kunne lide ❤️

Hvert år har de også en enkelt lilla rose, som vist er mere sjælden, for selv i den her rosenhave som selveste Danmarks Dronning Margrethe har besøgt for at bringe dem roser.. har de kun en enkelt lilla, men den er meget smuk!

Og det virker faktisk rigtig unikt, at den står der mellem alle de andre ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s