De smukkeste roser i Tartu 🌼 the most beautiful, new roses in Tartu 🌞

Hej allesammen.. I skal høre om tingene ☺️ Men jeg ved faktisk ikke, om jeg kommer til at fortælle så meget om psykolog, eller om jeg bare holder det til..

at der i Tartu endelig blomstrer de smukkeste nye roser 🌞 både ude i byen & i botanisk have. Det var så skønt at gå i, og i går afbrød vi Teivi’s arbejdsdag, da hun havde arbejdet fra kl. 8 om morgenen til 19.30..

og så ud at dufte til roserne sammen! Og vi gik en tur i den begyndende solnedgang, selv om det lige nu ikke rigtig bliver mørkt i Estland 🙂

Det er mere, her omkring Midsommer, at lyset fader, men det forsvinder ikke, og så er der kun ret mørkt i måske halvanden time, og så står solen op igen lidt i 3 om natten.

En ting, som vi har forsøgt at bygge sammen med psykologen er, at vi ikke skulle bruge så mange kræfter i vores hverdag på problemer. Så lige tage toppen af dem gennem hårdt arbejde..

og så være kommet til et punkt nu, hvor vi føler, at vi mere bare kan lade det vente til snakkene med psykologen. Det sagde hun også, at det er tid til det nu.

Men at det er i human brain, og faktisk i alt tilbage fra naturen også dyrene, at hvis der er store problemer, så forsøger man 24/7 på at løse dem..

men når problemerne så bliver bare lidt mindre, så er hjernen mere i stand til at lade dem hvile lidt.. indtil vi er i den rigtige situation i psykologens kontor, og så kan de komme op.

Så opgaven har været lidt, at vi skulle fokusere på de her skønneste nye roser, og jeg har en så fin video til jer ☺️ Og så gemme de andre kæmpe følelser til psykolog.

Hun encouraged mig også til at let out følelserne, idet at vi i vores hjem her gør det på en yderst fin måde.

Men at jeg må gerne have hele spektret af følelser i mig, også de ubehagelige som frustration eller vrede. En af de helt store ting, der gik galt i mit barndomshjem..

var netop at kun 1 følelse, depression, var accepteret at vise, alle andre skulle nedkæmpes & lægges et låg på. Så jeg voksede op i en følelses-steril familie, bortset fra sadness og depression..

og så gik vi rundt der og var kede af det år efter år. Da jeg så blev mere selvstændig lykkedes det mig at ændre det til, at glæde måtte vises.. men stadig kun en eneste følelse. Så jeg lagde et perfektheds-pres på mig selv..

hvor jeg krævede af mig, at jeg kun måtte vise glæde og intet andet. Bortset fra at det var en anden følelse, så kopierede jeg min familie. Og jeg fik veninder, der kun ønskede glade, dansende Søren, og ikke den hele person, jeg faktisk er, med alle mange, mange forskellige følelser.

Nu i sidste uge fik jeg så en virkelig god e-mail fra psykologen! Efter mange emails i alt det her corona ☺️ Hvor hun fik taget min familie-mindset væk, slagtet det..

og fik mig til at skrive en e-mail til hende, om det jeg faktisk har følt hele tiden også i min barndom & ungdom, men ikke turde vise, fordi jeg jo netop lærte kun at vise en eneste følelse. Og andre også kun forventede det af mig!

Så i mailen til psykologen gav jeg slip! Der står ‘fucking den familie jeg voksede op i’ – jeg bruger ikke ord som fucking, men i ganske særlige tilfælde kan det, bare være det man føler. Og det er jo okay at have alle ens følelser, har jeg så lært meget sent i livet.

Og der står ‘fuck mobberne, der ikke så noget godt i mig, og lærerne på Creative Writing på uni, der mobbede ved at tage mine tekster ned igen & igen foran alle, fordi de er Harry Potter-stilen og ikke artistiske, kunst, digte..’

Og der står også til psykologen & til mig selv, at mine interesser & passioner er gode, min skrivning og ridning og heste.. og de ting mobbede mine forældre og søskende mig for! Før psykologen vidste jeg ikke..

at ordene for hverdagen hos dem, mine dengang familie-medlemmer, er intens mobning af hinanden og depression.. men jeg har lært det! Og det er Så sundt, så at have fjernet det låg på følelserne, som de lagde..

og skrive det ud til psykologen, let it all out, som Birdy synger 🌞 og så ellers have vores fokus på alle de smukkeste nye roser & andre blomster, og at der er varme og tordenvejr på skift konstant, og Midsommer som i Sverige.. alt det smukke ❤️

Og i vores online mad-shopping fik vi her til morgen en engangs-grill, og så skal vi ned til floden med den, og jeg skal nok tage jer med i video & blog ☺️ Glæder mig Så meget! Da vores veninder fra Florida var på besøg..

viste de os nektariner på grill (læg dem på søvlvpapir / foil), det smager Så mega godt! Og vi skal grille ananas og en masse andre grøntsager, og riste Teivi’s brød på grillen også – og intet kød, selvfølgelig 🌼

tusind tak allesammen, også for at I lyttede ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s