Supervarmt her & en ting corona gør lettere for os 🌞

Så kan vi godt vænne os til det, det er tid ☺️ Det er Supervarmt her, og vil være det indtil august, hvis ikke tingene går helt galt senere! Så en masse tordenvejr om aftenen, som jeg elsker..

og nærmest tropiske dage ☺️ Nu har vi jo fundet hele det naturområde på cykel, basically naturen starter der, i udkanten hvor Tartu slutter, så jeg kan også bare følge grusvejene & se hvor jeg ender!

Der var en artikel om, at nu efter corona vil bryllupper være meget scaled down, så de – som vi havde ved vores danske fest – f.eks. syv gæster, og ved vores estiske fest under 20-25 gæster.

Under hele den familie-konflikt så min familie meget ned på, og gjorde det meget tydeligt for os, den måde vi valgte at holde det for os perfekte bryllup på. Det er også ret ubehøvlet som gæst.

Men her under corona & efter opdager verden, at det jo faktisk er en fantastisk ting, at man når virkelig at snakke med alle gæster ☺️ I stedet for at leve op til some bør & normer, der aldrig har givet mening..

en af mine tidligere veninder gældsatte sig for 200.000 kr. for at holde bryllup den ene dag, og så starte deres liv som gift par ud med næsten en halv million i gæld..

så vi forstod ganske enkelt ikke kritikken dengang, og nu åbner flere & flere øjnene for det, var der i artiklen ☺️

Og nu når alkohol & natklubber er lukkede, så får enormt mange også øjnene op for, at en langt mere fornuftig måde at holde fest på jo er bare at sidde på puder & spise kage med en enkelt eller to veninder, uden alkohol, bas & trommer, og så bare hyggesnakke hele aftenen ☺️

På den måde forstyrrer man heller ikke samfundet & ens omgivelser ☺️ Og der var bare i verden, at det skulle være natklub, brække sig af alkohol, ikke sove om natten, råbe og skrige og så køre hjem, for en del med speed & techno..

da vi voksede op, Teivi & jeg, og så indtil for ganske få år siden, var det bare ‘værdierne’ og de stille som os var undertrykket.

Så skete der noget i det forrige årti! Der kom de her helt nye unge, der snart kommer ind på arbejdsmarkedet (og vi glæder os 🌞 ), der går op i uddannelse, spiser sundt, bygger hyggelige familier med kærlighed, ikke er vilde med fulde personer..

og lever stille, som vi også gør ☺️ 12-tals-pigerne! Og de skibe, de allerede sætter i søen, er så vilde ift. at forandre kultur, arbejdsmarked, måder folk har socialt samvær på & i det hele taget er de i gang med en revolution af kulturen i hele verden, globalt 🌞

Før var det de modsatte, der styrede samfundet, og de står nu fulde og savner deres natklubber, og giver ‘veganer-luderne’ (deres udtryk for 12-talspigerne) skylden for deres sociale problemer..

Men alle de her fornuftige har med raketfart fået endnu mere øje på, hvordan man kan leve en stille & fornuftig hverdag, nu når corona helt ændrer kulturen ☺️

Corona gør med raketfart de stille værdier..

(med fest på den helt rolige måde som jeg beskrev)

..til den måde som det, ifølge den generelle kultur i samfundet, er meningen at folk skal have deres hverdag på ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s