Måske godt nok at det gik i vasken 🌞

Hej allesammen 🙂 så I for nogle dage siden, at jeg skrev, at vi måske havde spændende nyheder på vej ift. vores lille familie?

Vi havde kontakt med en, der passer en grå kat for et kattehjem, og vi tænkte på at få lille Hygge, udover at vi også har Sveske. Men hun var lidt underlig, hende der passer katten..

pludselig, da vi skulle ud at se vores nye Hygge, så stoppede hun med at skrive tilbage. Så vi gik ind på hendes facebook, og så at flere andre også havde skrevet..

at ‘lige før vi skulle aftale at se katten, så stoppede du med at skrive tilbage’.. folk og deres mærkeligheder.. vi har ikke overskud eller tid til at deale med folk, der ikke har styr på deres ting.

Det er en ret ny læring for os, at folk kan komme tilbage, når de er blevet normale 🙂 fordi nogle gange så sker der alt muligt mærkeligt med nogen, og så to måneder senere er de normale igen.. mennesker.

Men når det nu er Så kompliceret at få den kat nr. 2, og vi trods alt ikke kan være helt sikre på, at Sveske ville være okay med det (selv om vi virkelig ville finde et match i personlighed)..

så er det måske bare ikke meant to be 🙂 men vi har det jo også godt os tre her! 😉

Og nu har vi jo en cykel, så jeg har planlagt en picnic med kaffe & Teivi’s hjemmebagte boller – for når vores tordenvejr er overstået, så får vi en måned med 28-30c i skyggen 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s