Sagaen om cyklen er færdig – og lige efter tordenvejr..🌲

Godmorgen allesammen, i den her uge med kun 3 arbejdsdage i Danmark 🙂 kan I huske, at vi har været igennem noget af et rod med at få Teivi’s gamle cykel til at fungere?

Det startede med, at den var helt ødelagt, og at vi i første omgang ville pumpe den. Så kunne man ikke bare lige få en cykelpumpe i Estland, fordi esterne traditionelt har brugt en bil..

og hele cykel-tingen er helt ny her. Mindre end et år gammel, der har fandtes cykler, men det var meget få, der brugte dem.

Men vi fik en pumpe, i takt med at cykel-kulturen vokser frem her 🌞 men så var ventilen i dækket ødelagt, og vi skulle vente på en corona-forsinket pakke med en ny sadel! Så til sidst gik vi ganske enkelt ned til en af de få cykelhandlere Tartu..

og sagde lav alt, det I kan. Og nu har vi så Teivi’s gamle cykel gjort som helt ny ☺️ Og de er super kompetente i den cykelhandler, så dem bruger vi.

Den ligger også lige ved parken i Tähtvere, der er det rigeste område i Tartu, og der er vildt smukt & hyggeligt, så vi har også gået nogle ture der ☺️ Derfra parken af, fører en sti så ned tilen stor eng.

der minder enormt meget om dem i Sverige, i det hele taget er det svensk natur her 🌲🐻 og jeg kan cykle ad grusvejene helt uden trafik og kun med andre cykler og folk, der går tur med barnevogne.

Og før jeg cykler ud på længere ture, så er det da værd at finde ud af, hvad der ligger lige i udkanten af Tartu, hvor der stadig er lidt langt at gå. Det bliver efter tordenvejr 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s