Means all .. Harry Potter aften ❤️

Hej allesammen, og rigtig god miniferie 🌞 det har været det skønneste vejr, så jeg har en video til jer af det hele, vores gåture Teivi & jeg sammen. Vi går meget ud sammen nu, efter vi kom til et nyt punkt..

før var det, at gåture stadig gav så mange indtryk, at de kostede energi. Men med psykologens hjælp er det vendt rundt, så vi nu har dem som en skøn ting (og meget hjælpende ting) efter lange arbejdsdage.

I aften så vi Harry Potter 😀 hjemme og med rosiner i chokolade, som min søde farmor i Skagen også lavede hver jul. Det var Så hjælpende at se de film ift. at psykologen har forklaret, at det faktisk ikke er tingene nu..

(f.eks. trafik ude i Tartu) som jeg er bange for, men gamle minder fra traumatiske situationer, der stadig spøger. Og der kommer Harry Potter ind! For jeg har lige siden 2007 været kæmpe Harry Potter fan! Jeg elsker bøgerne & filmene, og Teivi & jeg har mødt J.K Rowling .. men..

jeg boede alene i Kolding, havde ikke mødt Teivi endnu, dumpede en mio. eksamener, eller fik 2, fordi jeg gik på det helt forkerte studie..

og jeg havde så vanvittig meget angst, der kom i panikanfald op til fem gange om dagen. Jeg havde det så elendigt, og var også meget ensom, men jeg elsker Harry Potter! Angsten førte så bare til..

at de blev set kl. 6 om morgenen efter ikke at have sovet hele natten, og med en liter kaffe for at prøve på at give mig selv, noget jeg kan lide .. og med panikanfald imens, samt angst over måske at forstyrre naboerne tidligt om morgenen..

være uendeligt meget ufrivilligt single.. og bare de følelser, jeg var i! Så at se de her samme Harry Potter film i Tartu med Teivi & Sveske (og vi har måske snart nyheder 😀)..

i vores hjem, der føles som hjem, fordi her er kærlighed og omsorg og varme ❤️ Psykologen har sagt, at vi i hvert fald lige i øjeblikket bare skal sammenligne lidt med tidligere..

sammenligne med vores familier også.. for at se at vi ikke er i deres skidt, at vi ikke behøver at bekymre os, at vi er et godt sted nu, i følelser & i hverdag & hjem og ift. vores lille hyggelige familie (nyheder on the way, måske 😀).

Så tusind tak for at I følger rejsen ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s