En masse hygge 🌞

Rigtig hyggelig søndag morgen allesammen 🌼 hvad har I brugt de her fridage på? Jeg ser mange på facebook der er ude i haven & går ture, ligesom vi også gør.

Det er Virkelig sommer her, så i går gik vi en lang tur uden jakke og kun en tynd bluse. Og kom til et middelalder-sted i Tartu, hvor jeg aldrig har været før! I 1400-tallet var det en smykke-workshop..

og der er de originale mure, og de har lavet et lille udendørs bibliotek der nu 😀 der er også små træhuse og det hele! I kan se det rigtig meget i den lille meget hyggelige video, som jeg også lægger til jer her..

..fra at vi gik hånd i hånd i vores by, smukke Tartu ved Emajõgi floden ❤️ Vi endte i botanisk have, hvor vi næsten aldrig når ned sammen, men det var virkelig skønt! Vi har et minde fra vores bryllupsdag for vist to år siden..

hvor vi også var i botanisk have & gik en romantisk tur på samme måde 🌼 Til august har vi været gift i seks år & sammen i ti år. Så gør vi noget lignende, en lang gåtur i solen & se på blomster og vores nuværende hjemby.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s