Karantæne-hår af om to uger & lille Sveske får en hurra-pakke ☺️

Hej allesammen.. har I det godt? I dag skrev frisøren tilbage, at de har en enkelt tid d. 29. maj, så den tog vi. Her i Estland er der åbnet mindre end i Danmark, så det er stadig rigtig svært at blive klippet.

Men om to uger så! Så er det virkelig også langt, mit karantæne-hår, men ikke så dumt endda faktisk ☺️ Og Sveske får en pakke, der er i Letland lige nu!

Vi kalder vores pakker for hurra-pakker, fordi vi altid lige bestiller snacks eller chokolade i dem også! Og nu får Sveske sin helt egen personlige hurra-pakke.

Der er nyt kattegrus i den, og så er der legetøj, blandt andet en ny tøjdyrs fugl! Hun har en fugl, som hun leger intenst med, men kun når vi humans ikke er hjemme 😀 den er hendes bearbejde, når hun lige skal være alene ❤️

Og så lægger hun den nogle gange som en gave til os, til når vi kommer hjem igen 🌼

Jeg har også lavet en video, der bare er nogle gåture i vores område, det er virkelig tæt på vores hjem alt i den, så I kan komme med på en tur ud i, når vi går ud af vores hoveddør ☺️

Og så er den alligevel lige fra hjertet.. både fordi den er vores hjem, men så også at kreative ting er kernen i mine snakke med psykologen. Og vi har arbejdet med på det seneste..

at jeg har haft en ‘boks’ indeni mig, der føltes som et bjerg af hård sten.. og det bestod af gamle følelser om situationer, følelser der i min familie blev vurderet som forbudte & tabu, og derfor..

(trods alt jeg havde brug for)

aldrig blev tilladt dengang, at de følelser blev dealet med & bearbejdet. Som jeg har skrevet om, så lagde mine forældre jo et tungt låg på følelser i mit barndomshjem, dybt skadeligt på deres egne børn..

og det har virkelig krævet arbejde at acceptere det. At jeg pga. det stadig nu midt i 30erne går rundt med så mange ubearbejdede følelser pga. det følelses-sterile miljø jeg voksede op i.

Men nu fik vi åbnet låget til den kasse, og sammen med psykologen popper de gamle følelser så ud. Der er opgaven at have det til at ske som balloner der stiger til vejrs, roligt og stille..

alle de gamle følelser vil jo gerne bare poppe op & ud.. men balanceret & roligt er opgaven.. og det har den her video, at lave den, handlet om. Bruge det her kreative til at få forløst nogle af de gamle følelser..

og samtidig sikre at de virkelig også kommer ud af den kasse indeni 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s