Føler mig så fri nu ⛰

Hej allesammen.. tænker I nogle gange over, om I (ikke hele tiden) men bare ind imellem føler jer helt fri?

Der kan være en mio. ting i hverdagen, der ligesom låser en. Om det er arbejde, uddannelse.. eller som for mig diagnoser, der påvirker Meget tanker & følelser.

Det er vildt, at vi skulle bygge i Estland, og det giver et billede af, hvor store problemerne var.. at det har taget 6 år her at bygge til et punkt, hvor vi endelig er så fri ☺️ Og i alt et årti.

Når vi kører gennem de uendelige skove, der har jeg mærket det enormt & tænkt at det er den følelse, der er vigtigst for os at skabe så tit som muligt!

Hvor vi ikke er bundet af krav fra familie-medlemmer, eller af konflikter, eller af egne tanker og følelser.. hvor vi kan give slip på stress, og bare være med naturen her i Estland 🌲

På den måde har vores roadtrips med vores gode ven Gvido virkelig vist mig en helt ny vej, sammen med psykologen. For det med at være i helt stille & storslået natur, og bare trække vejret.. bare være..

noget, som jeg på ingen måde voksede op med, og det gjorde Teivi heller ikke. Men hvor er det sundt at stå på breden af en stille sø og se granskove omgive den de næste mange, mange kilometer .. halvdelen af landet er jo dækket af tæt skov.

Og vide, at om morgenen kommer elge ned til søen for at drikke af den i tågen 🌲 det er frihed, giver den her boblende følelse i maven, af at man er med i noget større, at man har valgt til, og ikke er tvunget til at gå bestemte veje..

især ikke gå bestemte veje fordi nogen siger, at det skal man.. det har de jo ikke ret til. Vælge for sig selv hvor man går hen i verden, og også psykisk og i ens værdier & verdenssyn..

vælge tingene selv 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s