Nyt design ☺️

Hej allesammen .. Så har jeg et nyt elegant design herinde ☺️ Jeg opdagede, at jeg kunne beholde det simple & egentlig samme form som i det gamle .. men endnu mere enkelt og lidt mere stilrent i look 🌼

Så velkommen til igen! Lige nu regner det. Meget. I Estland er der ikke så meget den der løbende regn, som der er i Danmark, hvor den kommer og går uendeligt – hvilket også kan være hyggeligt!

Der er en grund til, at hygge meget er en dansk ting, og det er superfedt, mange kopper te & et tæppe i Danmark ❤️

Hernede i vores hjørne af Estland er der meget tørt og kontinent klima (modsat kystklima), så det bliver dybt tørt, og så kaboomer det i skybrud og lange tordenvejr.

Der har været den seneste uge, at alt det e-mailen med psykologen virkelig er faldet på plads.. der går altid en måned, fra man er i gang med meget, til tingene faktisk har indfundet sig i ens tanker & følelser.

Og der kan det være lidt smertefuldt, for det er jo en omrokering i ens hjerte. Men det er så godt! Men nu er smerter lidt ved at gå væk i ryggen, og stress går væk.. og så er det så godt, så godt..

netop med alt det nye fra psykologen sådan arbejdet ind 🙂 så kan jeg også komme ud på mine ture igen! Jeg er blevet bedre til at holde pauser. Hvis jeg har ondt i ryggen, så måske bare ligge lidt den dag i stedet for at fare rundt i vores by.

Sveske fik en bunke papir fra en pakke, som vi fik med frugt & grønt – og den lille kat elsker det! Hun forlangte, at jeg stod og så på, at hun lå på alt det papir, og da jeg gik tilbage til sofaen..

kom hun og hentede mig, og det skete så to gange 😀 så til sidst måtte jeg stå og se på, at hun lige faldt i søvn midt i alt sit nye brune papir, men det var så hyggeligt & det fyldte mit hjerte med varme.

Som jeg også har puttet foroven i bloggen, så er der en lidt anderledes header & footer herinde nu. Og oversæt funktionen er i bunden nu, men tydeligt markeret foroven hvor man kan finde den 🙂

og så har jeg puttet menuen også på engelsk nu, for mange fra Estland & andre steder læser med ❤️

Der har været det smukkeste lys ved solnedgang på det seneste, lige i det store træ i vores have 🌳 tusind tak for at I er her!

2 kommentarer til “Nyt design ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s