Bare taknemmelig for..☺️

Hej allesammen, det her er lidt et selvstændigt indlæg, og lidt en nr. 2 af det forrige 🙂 der skrev jeg jo..

hvor meget det var messet op alt det med følelser i vores baggrunde for både Teivi & jeg. Og situationen er nu, at vi stadig har enormt arbejde at gøre psykisk, selv om vi har gjort meget..

derfor har lægerne også sagt, at vi skal have psykologen & psykiateren altid, alle år af vores liv ❤️ Tak for hjælpen, estiske stat! I er fantastiske – det er ikke noget, som I behøvede at gøre, ingen tvang jer..

men I gav os det ❤️

Situationen er nu, at personerne er væk, konflikten med dem er væk .. men sårene & arrene vil nok være der altid, og derfor skriver jeg også stadig om det.

Så arbejde på en taknemmelighed også for, at vi havde styrken til at komme væk & bygge noget sundt. En lille familie her i Tartu med kærlighed, omsorg & varme ☺️

Man kan blive så revet med af følelser! Især hvis nogen er ubehagelig, og man gerne vil have, at de stopper en væremåde. Som man måske er blevet skadet af.

Der er vi nu, at vi har kæmpet os til nye omgivelser, der ikke handler om konflikt. Og corona har ‘udviklet’ verden & samfund på en måde, så manges problemer måske mere tages ud i stilhed..

med alkohol i stilhed.. og så er motivationen jo langt større for at vise varme & hjerte, end hvis problemer tages ud som i de historier, jeg har givet eksempler på i andre indlæg.

Så der er efterhånden ved at blive stille, men vi er jo skadet. Og der har vi været meget vrede på vores familier & andre, for de skader som de påførte os psykisk.

Men når hverdagen (med de skader som mine diagnoser og andet) så bliver meget bedre med hjælp fra psykolog & psykiater..

så kan vi også nå et punkt, hvor vi bare er glade for vores styrke ☺️ Vi havde jo styrken til at komme væk fra de mennesker. Og bygge med nogle andre, bygge med sunde omgivelser ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s