Tragiske ting.. men at der er stille nu er godt ❤️

Hej allesammen 🙂 jeg sidder foran vores nye smart-TV og ser youtube! Den kan også gå på internettet og alt muligt, og det er lige det, vi har brug for. Vi har ikke engang haft det rigtige fjernsyn på..

som Teivi sagde, så havde vi brug for en biograf-agtig internet skærm til flotte naturvideoer & afslapnings-film ☺️

Der var en artikel i Postimees, der er den førende avis herovre, og som jeg også læser nogle gange. Den handlede om det her, jeg også har skrevet meget om, at det..

der holdt bunden af samfundet lidt oppe er knækket, nu når de også mistede deres jobs under corona.. og de falder. Dybt. Jeg har nogle gange tænkt på..

hvornår den udvikling vil flade ud, at der er kommet det her gigantiske rum mellem top & bund i samfundet. Hvornår stopper hullet mellem de to lag med at blive større?

Det handlede artiklen om, og de skrev.. at i juni, så om en måned, vil det totale kollaps komme i bunden af samfundet. Med hjemløshed, tilbagetrukket alkoholisme, den hvor man bare sidder i sit køkken & åbner øl efter øl i stilhed..

så i juni, skrev de, og så er en udvikling færdig, som startede i det tidligere årti. Som mit studie i København delvist handlede om, som medier skriver intenst om, og som jeg har læst meget om.

At 12-tals-personlighederne stiger til tops med uddannelse, karriere & omsorgsfuld & hyggelig familie-kultur fyldt med kærlighed.. mens at bunden falder. Og så netop i juni en slags slutning på den udvikling, hvor bunden vil være så langt nede, som de kommer.

Det er tragisk. Dybt trist. Ikke nogen drøm af en verden ❤️

Til gengæld får vi mere stilhed ude i det offentlige rum. Som jeg skrev om i indlægget før her, så startede nogle f.eks. en pop-op natklub fra en varevogn ude på vores vej.. og vi måtte smide dem væk.

På Rådhuspladsen i går gik en, der havde mistet sit arbejde & nu var fuld, rundt og råbte højt ‘hvordan går det? Hvordan går det?’..

de situationer kommer ikke til at være mere.. men den store gruppes problemer er ikke væk, bare fordi de bliver mere usynlige & de indtager deres alkohol stilhed ved deres køkkenbord.

I juni, derfra af og stabiliseret, skrev avisen.

Og vi ser det allerede nu. For det er d. 5. i måneden. Der bliver offentlige ydelser udbetalt i Estland, som den her gruppe massivt modtager. Så hver d. 5..

har det offentlige rum stået på benzin til bilerne & ud og blæse techno ud af sideruderne med en flaske sprut i hånden og til sidst brække sig i floden.. fantastisk at bruge børnepengene sådan..

men alt det er her ikke den her 5..

efter at det har været en fast måneds-tradition altid. Så det siger os, at Postimees, avisen, har ret i deres artikel & at den tilbage-trukkethed, opgivenhed hos dem så er coming nu i maj allerede. Og så går de helt ned i juni.

Der er stille. Og det har vi self. ønsket, så der ikke sker ting som pop-op natklubber på vores vej. Men det er på den her triste baggrund, at der er stille.. og vi skal poste nogle skattepenge i velfærd i alle lande 🌳

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s