I fællesskab smed dem væk fra vores vej ☺️

Hej allesammen.. det er pludselig meget sommer, og i dag gik Teivi & jeg under de japanske kirsebærtræer, der blomstrer i Estland lige nu ☺️

Jeg håber ikke, at den regn de siger i nat, at den vil ødelægge blomsterne, for de er så smukke & jeg vil ned til dem igen i morgen 🌺 jeg er begyndt, når Teivi & jeg går sammen..

at lade kameraene blive hjemme de fleste gange. Og gå hånd i hånd og hygge i stedet ❤️ Så kan jeg filme dem i morgen, og Teivi sagde, at hun godt kan lide, at jeg bliver inspireret på vores ture.

jeg er måske lidt vanedyr, men når jeg så går med hende, kommer jeg nye steder hen ☺️ Og så i aften, som jeg læste om i DR for kun timer siden..

at fordi techno natklubber er lukket, og heldigvis ikke åbner igen, før de alle er gået konkurs.. så vi tror, at natteliv lykkeligt er et overstået kapitel! 🌳

Så har de typiske techno-gæster på natklubberne startet pop-op ude på gader, som vi oplevede i aften. En varebil med mixerpult & stabler af alkohol klar til at modtage de typer.

Og så vores power-move 😀 vi ressource-stærke teamede op mod dem! Og fik dem ned, så deres dele mellem benene blev så små, så små 😀

Først gjorde vi det klart for dem, at politiet kan være på vej, så gik der en anden nabo, som vi elsker bor her, ud til dem, og sagde, at de fik 2 minutter til at forsvinde, eller politiet ville være her..

(efter lidt udskiftning i naboer er vi seks super-stærke familier her, der smider de her typer væk)..

og så kørte de så væk med en masse alkohol i blodet.. og deres techno slukket, fulde så de ikke kunne stå på deres ben og på vej tilbage i deres hjem..

hvor der sikkert er på samme måde som deres væremåde.

Og jeg læste i DR, at lige netop den historie er kopieret rigtig mange steder verden over fra i dag. Og vi så seks politibiler på seks minutter..

ude at slukke for bunden af samfundet. Og i det tidligere årti tænkte jeg, at der blev lagt et låg på dem, men nu sker det virkelig, deres techno og stoffer, massiv alkohol og tatoveringer og lyserøde hår..

tag det med jer til Annelinn, der er Tartu’s Brøndby. Så kan ressource-stærke være i fred i alle de andre områder ☺️ Og det er vi nu efter vores fælles power-move..

kopieret tusinder af steder i hundreder af lande ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s