Vores hjem er færdigt.. bortset fra en ny sofa 🌞

Hej allesammen.. da vi flyttede ind her for halvandet år siden, der var målet, at nu skulle vi bygge hjem ❤️ Og det har været testet i flere omgange, men vi har klaret det!

En ting er, at vi kom fra noget, der absolut ikke føltes som hjem.. og har baggrunde i noget, der endnu mindre gjorde.. så vi skulle sammen med psykologen lære..

egentlig hvad det vil sige at have et hjem, der er mere end et tag og nogle mure. Hjem er jo en følelse ☺️ Så jeg har brugt mange timer med psykologen på, hvilke følelser en god familie har..

Teivi siger nogle gange, at vi havde ingen viden vi kunne tage med os.. ting som man normalt lærer i barndommen. Og det har taget år! Og rigtig mange følelser..

men vi har ville det. Og nu skal vi bare have en ny sofa, så er det endda indretnings-mæssigt også på plads 🌞 men det er en vild ting, at vi mødte hinanden & gik ud i verden..

med ingen viden i bagagen om ting som hjem-følelse, følelsesmæssig varme, familie-følelse, kærlighed.. en af de helt store ting i min barndom var jo netop, at jeg lærte at gå i banken..

lærte at vaske tøj, at lave mad.. men når det kom til følelser, var det sterilt som et sygehus. Så jeg kom ud i verden med en masse skills.. og et spektrum af følelser..

der rakte over massiv angst og depression og intet udover det. For kærlighed, varme, omsorg var fraværende.. og det har vi så skulle lære at få på indersiden sammen med psykologen 🌳

Så det er kæmpestort, at Teivi, Sveske & jeg nu har et hjem sammen, der er et hjem ❤️ Og ikke kun et tag og nogle mure. Og med en familie-kultur af hygge, omsorg, kærlighed & varme ☺️

En af mine følgere på Instagram lagde op, at ‘when things change on the inside, things change on the outside’.. så I kan se med her hvor jeg mere & mere, som vi også arbejder på med psykologen..

prøver på at få ro og mindfulness ind i hverdagen ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s