En masse e-mails skulle bundfælde sig ☺️

Hej allesammen.. har I lavet god mad på det seneste? 🙂 Teivi & jeg har lige spist hjemmelavet kokos-ris gryde, det var så godt!

Og så har vi jo ferie! Og vi nyder det. I morgen, eller måske tirsdag eller onsdag får vi vores fjernsyn leveret! Lige pludselig købte vi det, og det passer ind i vores liv nu ☺️

Vi var måske lidt modstandere af fjernsyn, mens der var meget familie, fordi se film efter film netop er det, som vores familier gør i stedet for at løse deres problemer.

For meget passivitet foran flimmeren (sofakartofler) og for lidt arbejde på de relevante ting. Sådan blev deres problemer så kolossale.

Og for mine brødre spilde deres liv på gaming, så arbejde & uddannelse går galt, fordi opgaver der ikke bliver afleveret.. fordi det bare happened at alt tiden gik med World of Warcraft, cola og øl, eller stærkere alkohol, som min far også deltager i..

Hvor vi netop først løser problemerne, og så kan vi se fjernsyn 🌞 og jeg glæder mig sindssygt til at se mine videoer, jeg laver, på den skærm! Vi kan også bare slappe langt mere af nu..

og jeg elsker at se, at i mine billeder & videoer er der ups & downs afhængig af hvor stressede vi er.. men en ting, vi arbejder på hos psykologen, er netop..

at jeg skal få afslappethed ind i det kreative, og så have det sprede sig i hverdagen generelt. Netop fordi det er i det kreative, at jeg bearbejder alle følelserne ☺️

Tidligere troede jeg at alt, som jeg laver, skulle være glad stemning. Men det behøver det ikke, bare afslappet & mindful 🌼

Og så skulle en masse mailen med psykologen bundfælde sig. Vi kom Virkelig langt ved at have det hele i det her meget kompakte format, som lange emails er.

Jeg har så til gengæld kunne sidde med min kaffe & snakke med Sveske mens jeg læste dem ☺️ Men det har været meget, og godt. Men vi giver også mailene en pause lige nu.

Hvis sådan noget psykisk arbejde bliver for intenst, så virker det lidt modsat af det, som det skal. Så lige pause her og der.

Så vi kom til et godt punkt ☺️ Hvor vi bygger hjem meget for tiden, fik jo også den bogreol, der er specialbygget til vores hjem, så den passer rundt om bjælkerne i loftet..

og så er den mest et klatrestativ til Sveske ❤️ Så meget bygge hjem! Og køkkenøen indfandt sig også, og så dyrker vi jo også grøntsager nu. Og har de seneste dage..

spist af vores hjemmedyrkede salat, der er dyrket i vores stue 😀 så virkelig meget, som der er sket i den her coronatid! Men nu har vi ferie & vi er et godt sted 🌺

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s