Ny-udklækkede ællinger og sommer og lille Sveske ❤️

Hej allesammen, og rigtig god morgen ☺️ Jeg gik en tur nede i botanisk have i forgårs (også i går), og der var helt ny-udklækkede ællinger!!

De var Så søde, og bare dagen før var de der ikke, så de er fra samme morgen. Det var en virkelig skøn oplevelse. Teivi & jeg har fået at vide af måske 4 forskellige..

at vi er så glade nu, og at de kan se det ☺️ Det er også rigtigt. Og vi fortjener det jo også ❤️

Der er mere om dyr! For herhjemme har vi fået en ny bogreol, bygget specielt som klatrestativ til Sveske, som hun havde i kitten-hood i vores gamle hjem.

Og hun elsker det! Farer op og ned, og har prøvet alle stederne at sove, og hun kan komme helt op under loftet, som hun elsker at være. Og gå lige ind på bjælkerne i loftet ☺️ Så sød deroppe!

Og så, lidt overraskende for det er normalt i juni, så er den tid kommet, hvor Estland bliver til én stor sump. Det sker hvert år, men alle tider er jo kommet tidligt i år.

Vi havde jo også de første blomster i januar!!

Så folk har ret, vi er glade nu ☺️ Og det går godt. Vi har bygget rigtig meget hjem. Fået et cover til radiatoren, fået den bogreol, og så jo også vores lille have fra Click & Grow..

der indtil videre kan have 9 forskellige planter. Men vi har planlagt et stativ! Så vi kan have tre af dem.. så rigtig mange planter i alt ☺️

De næste nye planter bliver jordbær, glæder mig så meget!

Jeg er også blevet besat af have & plante accounts inde på Instagram 🌿 Det føles faktisk lidt mærkeligt, at jeg kan blogge så glad’t nu. Var jo ikke så glade i alle årene, men det føles skønt 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s