Hjemmelavet ramsløg pesto & hygge 👨🏼‍🌾

Hej allesammen.. har I en god påske? Vi lavede jo ris alamande også, for vi synes altså, at den er mindst lige så meget påske som jul 🐣 og i dag..

fik vi fra en lokal gård leveret ramsløg, syltede agurker, fire kilo friske små agurker.. og en del andet. Og så har vi bestilt de mest eksotiske krydderier!

Tilgiv mig, at jeg ikke kan give jer navnene på dem lige nu, for også navnene er så eksotiske, at mit hoved ikke kan følge med 😉 men der er fra..

Mellemøsten, Asien, Afrika og så havde de også fra indianerne på prærien! Men det lignede mest af alt chili, så trods det vildt spændende med indianerne, så valgte vi den ikke 🙂

Så vi lavede pesto i dag! Ud af ramsløg og så med olie lavet af hampfrø.. tro mig, ikke den slags som politiet ville gå op i.. 🌞 .. men lavet af frøene, fra den pakke som Teivi fik sponsoreret.

hun fik jo tilsendt en masse mel fra en lokal mølle, og så sendte de også olie, som de også laver. Og Teivi sagde, at netop den olie endda er accepteret som veganer! Og så med hjemmebagt foccacia!

Så det var meget planter det hele & super super sundt ❤️ Vi gik også en tur og ville helt ned til klippen, der er af rød ler, som jorden her i syd-Estland er lavet af..

så jorden mange steder er rød her.. men vi kom ikke så langt, før et stormvejr indhentede os.. men vi fik frisk luft & hyggesnakket og set lidt af floden ☺️

Teivi’s arbejde har også krævet mange timer på det seneste med en del overarbejde, men nu er det påske! Og hun havde faktisk tid til at gå en tur sammen med mig hyggeligt hånd i hånd 🌺

Se med herunder hvor glad’t det hele blev efter nogle lange emails fra min psykolog, der virkelig hjalp os til at få styr på ting. Det er meget anderledes over e-mail..

men faktisk godt, selv om jeg glæder mig til også Estland åbner igen, lige nu snakker de om lukket hele april. Men vi kan faktisk snakke med psykologen mere intenst, når vi skriver.

For vi skal ikke med taxa og ud af døren til den anden ende af Tartu, så vi bliver ikke så trætte 🙂

Det er også anderledes, at når vi har ting at snakke med hende om, at så kan vi bare snakke om dem right away. Ved normale samtaler skal vi self. vente på det.

Men i kontoret kan det noget andet, for det er klart at også kropssprog og tone osv. er vigtigt, når man snakker så dybt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s