Mindet om corona vil give permanente ændringer ❤️

Hej allesammen.. jeg har taget en lang morgen inde i sengen, hvor jeg også sidder med dyne & kaffe og skriver til jer nu ☺️ Det er godt nok det hele.

Psykologen skrev også, at vi har styr på tingene, selv om vi nemt bliver i tvivl. Der er meget at balancere. Men vi er også psykisk stærke, så hun har ret.

Og det har hun også, i de ting hun siger om corona, sat sammen med artikler jeg læser. Og der tegner sig et billede af, at selv på den anden side af corona..

så har mindet om det sat sig i alle mennesker på jorden, og vi vil ændre adfærd permanent pga. det. Psykologen skrev, at det er ‘needed change in the World’ –

det, som slutter, er kulturen med at vise sig frem som jeg er bare ‘Thomas the one’, så awesome og kan det hele.. flashe sig selv i en natklub som om man faktisk er så awesome som man har i munden..

hele den kultur kommer der en ende på. Meget det, som Roskilde Festival & de andre festivaller også bygger på. Og nattelivet og Tinder osv.

Folk vil stoppe med det behov for at iscenesætte sig selv som den bedste i verden, der bare kan alt & nu skal du bare høre, hvor meget jeg har opnået..

I stedet kommer en kultur, som jeg har snakket meget om herinde ☺️ Der handler om ærlighed, også ift. de ting man ikke kan, og som ikke er strålende, fantastiske ved en selv.

Så man vil komme tættere på andre, med en langt større chance for at give omsorg ift. det, som folk har svært ved. Når folk faktisk viser hvad, at de har svært ved.

Og hele den være awesome ude i nattelivet forsvinder. I stedet kommer en kultur, hvor folk tager ansvar for andres & egen sundhed, hvor musik bliver akustisk i stedet for bombom..

meget mere roligt alt ☺️ Og som psykologen skrev, så har verden så stort behov for det, efter at alt det larm og druk, rygning, natklubber har styret i en del år.

Meget mere kærlighed, ærlighed & omsorg, hjerte i det nye ❤️ Og faktisk få nogle følelser ind i væremåde, tankesæt og værdier. Og de rolige personligheder, der nyder følelser & natur kommer til at styre verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s