Teivi fik en sponsoreret pakke med mel ❤️

Hej allesammen, den skønneste påskeferie 🌺 vores veninde i Florida blev færdig med sin pH.d i går, og jeg spurgte lige om de var ude at fejre.. glemte komplet corona!

Og så skrev hun, at det er så sundt nogle gange at give den ting en pause, så en god ting at jeg glemte det for et øjeblik ☺️ Der var sydamerikanske bølger i botanisk have i dag!

Så fint med solskin på planter jeg netop ser fra Brasilien inde på Instagram, i hvert fald samme stil af planter. Vi er ret meget into hele det planter, og vi laver jo også bønnespirer..

og dyrker nu tomater, basilikum og salat. Og så.. spurgte en meget lokal mel-mølle, så næsten håndlavet mel, om Teivi ville modtage en pakke og give feedback & vi skal lave en video til youtube og lidt!

Og i det hele taget være lidt repræsentant for dem ☺️ Det er så vildt & glad’t! Teivi spurgte faktisk bare efter to kilo mel, da de skrev, men de sendte seks kilo.. plus prøvepakker af samtlige produkter de har!

så de er super in 🌾 det er ret nice, og vi glæder os så meget til at rigtig country-stil bage med det & lave video & andre sociale medier.. sammen med vores have i stuen..

og så skulle det være sæson for, at hestene kommer ud igen meget 🌞 det har været lidt tilfældigt, om de lige var omkring, når jeg gik ned for at filme. Men her i foråret og sommeren skulle chancerne være gode!

Så vi har det godt, og vi nyder påsken 🐣 glædelig påske til jer allesammen 🐥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s