En sød ting at bruge min pension på 🍊

Hej allesammen.. jeg har lidt grønne nyheder 🍇 Teivi har bestilt en lille have til indenfor! Den har lys, der er godt for planterne, og om natten giver den også det rigtige lys til dem..

når bare den er sat i stikkontakten, så indendørs klima giver drivhus & så gartneri-lys.. og tre planter til den koster ti euro, så det er en så sød ting at bruge min pension på nogle gange ☺️

Man kan få krydderurter og jordbær & så normal chili og gul chili.. og lilla chili! Vil så gerne prøve det 😀 en af de rigtig kreative & ressource-stærke familier i vores hus (hun er klassisk musiker)..

har den samme have i vinduet, og der er bare et mønster.. for de bruger heller ikke den store fælles have stort set. Og mens at den store have er nice, så er den delt mellem ni familier..

og det bliver bare lidt en banegård, hvor man aldrig kan sidde i fred, har Sveske også fundet ud af 🐈 samt at der er to drenge i huset, der skriger og leger krig i haven og løber efter Sveske..

uanset hvor meget man beder dem om at stoppe med det og lade os andre være i fred.. de liker f.eks. at skyde på os med vandpistoler, og andre i huset er dybt trætte af dem, og Sveske havde det sådan til sidst..

at hun begyndte bare at være indenfor, så hun har valgt selv at være indendørs kat nu, det er super hyggeligt 🐈 så vi har indendørs kat nu, valgt af Sveske selv!

Så vi gør som vores nabo, der også har den urtehave indenfor 😀 og så er den store have jo flot at kigge på, så det nyder vi fra vinduerne, og vi kan da også gå rundt derude..

men der er ikke roligt, når så mange familier deler den, med hver sin familie-kultur og måde at bruge en have på. F.eks. vil vi gerne have morgenkaffe i solen der, mens andre ønsker den praktisk til vasketøj over det hele..

og så igen to familier, der ønsker deres ustyrlige drenge lege krig med vandpistoler over det hele og skyde på alt der bevæger sig, inkl. os og Sveske..

Så det er en super løsning, at vi kigger smukt på træerne, der snart får blade, og så kan vi dyrke vores chili & jordbær i vindueskarmen, det gør en professor fra Tartu uni også, som vi kender, så det kan vi have sammen 😀

Og det er ikke et stort tab, at vi ikke kan sidde så meget i haven, for vi kan faktisk bedst lide, at Sveske ikke er tæt på vejen.. og så går vi jo meget i botanisk have og parkerne..

og har jo også en cykel nu, til hvor vi vil hen ☺️ Og nu får vi f.eks. hjemmedyrket chili, det kunne vi jo i hvert fald ikke i haven 🍊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s