Solskin på ‘prærien’ i dag 🌾

Hej allesammen.. har I en god weekend? ☺️ I dag har Teivi & jeg boet sammen i Estland i fem og et halvt år. Det føles godt, for jeg er begyndt at kende det hele her.

Vi var ude på ‘prærien’ i dag 🌾 det er lige ved siden af vores hjem, og der er super hyggeligt. Det er meget et sommer sted, for der bliver jo knastørt her i Estland om sommeren..

næsten ingen regn, så træerne bliver gule, når det er varmest & tørrest.. og så gå ned til græsset, der er blevet godt brunt og tørt.

I det hele taget.. sommer er på vej 🌞 vi får lidt blandede temperaturer, men der er begyndt at være støv i luften, som jeg så første gang i Estland nogensinde, da Teivi & jeg var her sammen for første gang på en ferie.

Så det våde klima i Danmark er her slet ikke, især ikke fra nu af og indtil september.. og en del steder her i syd-Estland er jorden også rød, det er ret eksotisk 🌼

I det hele taget er vi begyndt at fokusere lidt på andre ting end det corona. Teivi fik inspiration til et hjemme-projekt på sociale medier. Til indretning af vores hyggehule.

Så vi gik ned på ‘prærien’ og fandt grene til at hænge strikning op på, og det ser Så flot ud! Når solen skinner, så falder den gyldent gennem meget af stuen fra et andet vindue af..

der tager jeg et billede til jer 🌞 vi plukkede også strå, og så fandt vi meget surprise en to meter lang gren, der er perfekt til et andet hjemme-indretnings-projekt!

Det troede vi ikke, at vi ville, så stor succes. Og så var det bare hyggeligt at gå hånd i hånd gennem det høje græs 🌾

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s