Solskin & god weekend allesammen ❤️

Hej, jeg har fået et logo ☺️

Jeg laver jo billederne afrundede, men det her putter jeg lige firkantet, for det virker ikke så godt rundt 😀 så kan I lige se det, men ellers er det til de små ikoner og mindre til indlæg.

Det har været det skønneste vejr, og jeg snakkede med vores rigtig gode veninde i Danmark om, at I også har vildt skønt vejr 🌞 så er det ikke så slemt at skulle være hjemme, som hun skrev.

Hvordan går I og har det? For at sige det mildt, så har det været en hektisk marts. Men Teivi & jeg & Sveske når jo altid til et punkt sidst på måneden, hvor tingene falder til ro og bare giver mening.

Alt det her corona har virkelig forandret verden, og hvis man troede i forrige årti (som jeg gjorde) at der var store forskelle mellem top & bund i samfundet..

så se nu! Psykologen sagde jo også at den tråd, der holdt bunden med hovedet oven vande, er knækket.. så de falder og falder.

Det er en vild verden, der giver mange indtryk. Men fuglene synger, og det er også forår 🌸 det, der giver mig flest indtryk.. er at se ressource-stærke have det fint i det her corona.

Som vores veninde skrev, så har de en masse tid til at lege med ungerne i haven & de får krea’et den i deres hyggelige hjem ❤️

… mens at ressource-svage har det så dårligt, dårligere end nogensinde før.. det er indtryk. Psykologen sagde også, at Teivi & jeg er omsorgsfulde & med et varmt hjerte, selv om vi medgiver at den gruppe kan give problemer.

Jeg har skrevet meget om vores kampe med dem, der er som vores familier, og som styrer bunden af samfundet. Vores kampe, når de ikke vil tage hensyn & lytte til reglerne, også de sociale for fornuftigt samvær.

Vi kæmper for samvær både i familier & på gaden, der bygger på omsorg & kærlighed.. og der er noget værdi-clash med nogle af de her grupper. Så man kan sige..

at corona kæmper nu den kamp for os, som vi prøvede på.. at det er dem med værdierne omsorg, varme & kærlighed, der skal bestemme i samfundet.. og det er, noget af det der sker nu med corona..

at macho techno bil-interesserede med en kæreste i eyelash extensions, alkohol, rygning og pels-jakke mister deres stemme i samfundet.

Og det, som Teivi & jeg ønskede kommer med rekordfart nu, men vi vil ikke sparke til nogen, der ligger ned. Vi har ønsket, at folk med varme, kærlighed & omsorg sætter rammerne i samfundet..

det har vi fået efterhånden, stadig lidt, en lille smule vej at gå.. og derfra skal der ikke ske mere fra vores side 🙂 også vores familier blev stille, fordi de er helt nede..

og vi har bare ønsket et samfund med varme & omsorg, kærlighed i væremåde blandt folk.. og nu er det den gruppe med det, der heldigvis sætter rammerne..

efter et årti med social kamp og nu corona, der har vendt bøtten på hovedet. For tidligere var det dem, der nu er nede, der satte rammerne for samvær i samfundet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s