Vil kigge på det sammen med psykologen 🌼

Hej allesammen.. så er der lidt herfra igen, ikke om corona i dag 🙂 jeg har også på fornemmelsen, at i hvert fald nogle er ved at vænne sig lidt til den her nye virkelighed.

Google Street View er i gang med at opdatere Danmark, det er rigtig sjovt at kigge på, når jeg er i Estland på sjette år ❤️ Og så den ting, som jeg gerne vil sammen med psykologen..

er at sidde sammen og kigge på de opdaterede billeder, af alle de steder hvor tingene skete. Lige fra det mord, vi var alt for tæt på i min barndom, til hvor traumatiserende min familie..

fejlede i at håndtere det. Til alt det mobning, især i min familie & alt den angst & depression og selvmordstanker.. hvor det hele skete, sidde med psykologen og kigge på det 🙂

Et hjem med alt praktisk på plads. Men ingen kærlighed, afskåret fra følelser, omsorg fraværende..

Og snakke om hvordan jeg blev tretten kilo undervægtig af at vokse op i min familie osv. osv. snakke om det hele, kigge på stederne.. det bliver sundt ❤️

Så det er lidt skønt, at der er kommet så opdaterede billeder 🌼 og se det område, mine forældre fejlede at være forældre i, ikke være så bange for minderne mere..

arbejde på den kolossale angst..

som vi arbejder på hos psykologen, og er langt med allerede.. så langt at jeg jo kan klare nu at kigge på stederne igen 🌺 som at komme tilbage til, der hvor noget virkelig traumatiserende skete..

at det kan være rigtig helende at gøre. Så det skal vi sammen 🌼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s