Skal lige klare os uden psykolog under corona 🌼

Hej allesammen.. det er jo lidt seriøst med det corona, og jeg tror alligevel på, at hvis man ikke er i risiko-gruppen (ældre, svækket) så tage ens sunde fornuft med.

Holde afstand, vaske hænder og andre råd, så er det faktisk okay for en ☺️ Psykiateren skrev lige, om det er muligt psykisk for os at aflyse, og psykologen gør det samme..

og vi blev faktisk lidt glade, for det er en vurdering fra deres side. Når de overhovedet sender spørgsmålet til os, så er det jo de tænker, at vi faktisk klarer os okay gennem det hele 🌺

Det betyder meget for os, at de tænker det.

Det er sjovt med Teivi & jeg, for vi har stået i så mange kriser i vores historie, at vi håndterer dem rigtig godt. Mens vi er mindre vant til et stille, roligt hav..

det er jo, hvad man er trænet i 🙂 men at få deres vurdering af, at netop i en krise er faktisk, hvor vi styrer tingene bedst. Det er godt at vide om os selv også.

Så nyde at vi ikke er så bange, og ikke behøver at være det, så længe vi gør som anbefalet af myndighederne. Og så omkring et emne, jeg har skrevet om..

de virksomheder, der indtil videre bukker under i krisen, er meget ting, der var på højdepunktet i 60’erne & 70’erne. Ting som charter-ferie, oplæsning af litteratur, kunst-museer..

Og jeg ser meget, at unge faktisk endda ønsker en ny verden, hvor vi godt kan give slip på alt det gamle. Der kan vi så prøve på at sætte os ind i, at for dem, der var unge i 60’erne & 70’erne..

der er det alt det, som de voksede op med, der forsvinder & at der for den generation kan ligge rigtig mange følelser i det. Og måske noget angst ift. at verden bliver en, de aldrig har haft.

Mens at unge selvsagt er vokset op i alt det nye, der allerede er kommet noget i det tidligere årti & bestemt vil blomstre frem, en ny verden på nye værdier.. efter corona 🙂

Som jeg skrev i går, så er det fint, at generationer mener forskellige ting, og også ret naturligt, at de gør det.. bare at situationen lige nu er, at verden meget hastigt bliver erstattet af en ny.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s