Elsker pauserne fra Venstre & K verdenen ❤️

Hej allesammen.. på en måde vil jeg skrive om politik, og så alligevel ikke. For ikke ret meget om holdninger, men mere om at kende forskellige ☺️

Noget af det mest udviklende er at kende forskellige mennesker, kærlighed til det ❤️ Og heldigvis er vi beriget af det! Da jeg sluttede hos min danske psykiater lige inden vi flyttede herover..

sagde hun gå ud i verden & mød folk, der er forskellige fra jer selv. Og det gør vi, og vi elsker det ❤️ Teivi & jeg er naturligvis præget af, at vi først og fremmest bor i et dybt konservativt land..

det er som USA, bare uden det religiøse. Og så arbejder Teivi i hardcore bussiness dybt involveret i aktiemarkedet. Og det er så skønt, når vi får pauser fra det ☺️

For selv om vi ligger lidt til højre for radikale, uden at være enige i nogle ting i Konservative, de er for meget nationalisme.. så elsker vi, at møde folk i Kristiania bluser..

med dread locks og som i hverdagen er i en helt anden verden end vores ☺️ Vores veninder i USA er faktisk det 🌼

Og hvor er det berigende! Det betyder ikke, at nogen skal ændre sig, at folk mener alle mulige meninger, det gør vi også selv ☺️ Teivi siger tit, at vi ville være de perfekte moderate republikanere i USA..

og hendes kollegaer stemmer på V og K og bor i Hellerup.. og det er så skønt, når nogen som min efterskole-lærer i går kan sætte mig på plads..

og minde os om at andre dele af samfundet også findes 🌼 det er berigende, når man ikke kun er i sin egen verden, vi ville blive helt skøre.. og uden at man nødvendigvis skal give slip på sig selv..

det er fint, at man står forskellige steder.. så kende alle mulige skønne, fantastiske mennesker, der mener alt muligt forskelligt ❤️ Jeg kender faktisk også nogle på DF-fløjen..

som jeg politisk er rygende uenige med, men som giver meget at kende & beriger ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s