Dem, der ikke skal være bange, vågner langsomt op ☺️

Hej, da jeg var ude i dag.. det var så skønt med morgenkaffe ved floden & nu har Teivi bagt rug-haps, som jeg får med også.. 😀 .. der var jeg forsigtig ift. ..

ikke at gå flokkede steder og alt det, og hvis man vasker hænder, undgår at gå direkte ind i folk, og ting som uanset corona-virus skulle være helt naturlige for en

(desværre er der mange, som ikke vasker hænder efter at have tisset, også før corona..)

men almindelig fornuft, så er det fint ☺️ Og jeg kan se på f.eks. boligsiden, hvor der igen er views på huse, og den estiske boligsiden, hvor der også er views igen..

at for den store gruppe, der ikke er i risiko, vågner de langsomt op til hverdagen igen ☺️ Folk var jo også ude at tage billeder af blomsterne i dag, som jeg var..

og i det hele taget tjek ind om man er gammel, svækket.. og hvis man ikke er det, så bare have almindelig sund fornuft 🌼

Jeg skrev lige til en, at Teivi & jeg er mest stressede når tingene er rolige, og at vi er zen itself i en krise.. det handler Teivi’s job også om at være.. og så kan vi netop tage lidt charge..

og berolige omkring som psykologen sagde, at vi er gode til 🙂 og så vågne lidt op til alle de ting, der fandtes før corona, som at kigge på boliger, eller læse en bog..

gå en tur, og de ting som mange i ikke-risiko-gruppen tit ville gøre på en helt normal dag ☺️ Jeg undgik shopping centret i dag, og gik i en mindre flokket butik..

men ellers prøve på bare at berolige den panik..🦦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s