Psykolog om corona: gammelt falder væk & nyt vil blomstre op 🌸

Hej, det er skønt at have snakket med psykologen om corona, for jeg føler mig mere kompetent i hele situationen nu. Vi snakkede meget om..

at det hele er så ukendt for alle, også for psykologen selv, og at man kan føle sig magtesløs i det, og endda inkompetent i at håndtere det. Netop fordi ingen har trådt vejen før.

Man har ikke nogen at lære af, der har gjort det før. Nu kom det så op, at hele rejse-branchen, den klassiske charter-branche med Marrakech, Kreta osv. ..

er 3-4 dage fra at man ganske enkelt ikke kan bestille en rejse længere. Fordi virksomhederne der er gået konkurs. Det er lidt skræmmende self., men psykologen sagde også..

at man kan fokusere på, at når ældgamle brancher som charter-rejser (den startede i 1800-tallet) smuldrer & forsvinder.. så giver det jord til, at nye former for rejse kan vokse frem ☺️

Nye koncepter & virksomheder kan gro, hvor Spies, Star Tour og de andre var før corona. Vi skal bare lige om på den anden side af det, og som man så i Kina..

så snakker vi nok om under et halvt års tid, og så er der ikke længere de ting, der ikke længere var brug for.. og nyt kan blomstre op 🌸 der tænker jeg især..

på de virksomheder, som går konkurs nu. Ligesom at papirbogen forsvandt, da den moderne e-bog kom ind, så er et firma som Spies måske ikke så relevant for verden længere..

med de typer af rejser, som folk foretrækker nu 🙂 Det er ikke kun rejse-branchen, også cafeer, der ikke lever op til ordentlige standarder i den her øko-veganer-bølge..

de var måske ikke så relevante for verden mere, steder som McDonalds. Og hvor de sygner hen som følge af corona.. kan nye & mere tidssvarende blomstre op ☺️

Psykologen sagde, at der er en ny verden, når corona glider ud i sandet.. en helt anden end bare i det årti, vi lige forlod.

Og i 2020 Er der koncepter som Spies & McDonalds, der ikke er ret relevante for verden mere, med den måde som folk i verden er på nu 🙂 De ønsker folk har til hverdagen..

inkluderer andre rejser end charter, og andet mad end McD og junkfood generelt. Og der er også en bølge med at lave mad hjemme & hygge med det, så der er måske også for mange cafeer her i 2020 🙂🌼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s