De smukkeste blomster, ferie & solskin 🌞

Hej allesammen, og tak for at I deltog i at give Sveske og mig, og faktisk også Teivi selv om hendes fødselsdag er i juli.. den skønneste fødselsdag ❤️

Det var virkelig helende, og starten på det her årti.. jeg tænkte på, at en ting Teivi & jeg virkelig har følt midt i alt det krise og kaos.. er i live 🐈 og lad os da bare stoppe med konflikter & problemer..

men beholde den skønneste følelse af at være helt og aldeles pulserende & i live 🌼 i dag har været det varmeste sollys so far i 2020! Jeg var i botanisk have, og mens en lille video er filmet i går og er rigtig smuk..

så sker der virkelig ting dag for dag lige nu, men se med alligevel ☺️ Jorden i botanisk have er begyndt at have et rigtigt lag af blomster, nogle steder endda ret dække jorden.

Det er Så smukt, og den skønneste varme følelse, når isen smelter også indeni, og is bliver til rindende vand.. og gå mellem blomster i solskin & føle i live ❤️

Det er en vild historie, hvordan vi endte op i Tartu sammen, vores lille familie.. men vi er her, der er godt 🌺 psykologen sagde, at det er svært at blive rigtig lykkelig..

hvis man kun har meget begrænset livserfaring. At det, at man kan fortælle en historie om først sig selv & senere om ens lille familie, man bygger, at det er altafgørende for at føle sig lykkelig.

Det er derfor, at det er så vigtigt at etablere sig med kærlighed 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s