Tænkte at socialisme var død, men så kom Trump.. 🌱

Hej allesammen.. så! er der ikke mange timer til Sveske og min fødselsdag, hun bliver 4 år, og jeg bliver alt for gammel.. 🌞

Vi har købt fisk til i morgen, så det ikke kun bliver chokolade-frugt-boller lavet af Teivi og med nutella 😀

Lige nu er amerikanerne i gang med at vælge den demokratiske kandidat, der skal vinde over Trump. Og det er lidt spændende, for lige nu fører Bernie Sanders..

som DR engang skrev svarer til SF i Danmark.. for USA er det uhørt! Ingen andre politikere i USA er mere til venstre end Radikale. Og så har vi SFeren Bernie Sanders.

Så at en SFer fører som udfordrer til Trump..

jeg som tænkte for 4-5 år siden, at socialismen var død, men så kom netop Trump. Valgt af bunden af samfundet, så de kunne få deres stemme igennem.

Men i det lange løb en dårlig plan for dem selv..

for alle resten i verden er så trætte af Trump, at vi alle er gået i anti-reaktion.. og nu har genoplivet socialismen, og netop er i gang med at ødelægge DF-fløjene i hele verden..

som både DF, Nye Borgerlige, Trump, Le Pen osv. er dele af. Så det gav så vildt bagslag for DF-fløjens typiske vælgere, at de fik Trump igennem.

For nu går hele verden anti, og deres stemme i samfundet blev kortvarig.. og svag. Og nu kan den så blive overtaget af Bernie Sanders, Radikale i Danmark, Eesti 200, der er den estiske udgave af Radikale..

Så ja, DF-fløjen fik deres stemme i samfundet gennem Trump.. en stemme der ikke udrettede meget.. og en stemme der ganske kort efter nu bliver overtaget af det modsatte..

og DF-fløjens vælgere er endnu mere ydmygede i samfundet, fordi de nu også linkes til Trump. Så det var et selvmål af dem. Men så lad os have Bernie Sanders klare sig så godt som muligt i USA i aften ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s