Første cykeltur bliver til Vasula Järv 🌲🐻

Godmorgen på en solskins-morgen 🌞 sneen fra de få dages vinter smelter nu, og blomsterne rejser sig igen. Og så er det jo fødselsdags-måned!

Som en del af hele vores fejring får vi jo cyklen fixet. Den skal have en ny sadel, og så skal vi have sat en lås på, men ellers.. meget snart kan jeg cykle ud i naturen!

Vi skulle jo have et setup, hvor jeg kan finde min vej i Estland, og evt. spørge om vej i områder hvor folk kun taler estisk og intet andet. Og så skulle angst behandles ☺️

Vi får også en telefon med GPS til mig, og så skulle det hele være fint. Forhåbentlig får jeg da ikke brug for tingene, men vi går op i sikkerhed, når vi skal ud i nye ting.

Og så fandt jeg Vasula Järv inde på maps! Det er en natur-sø, der ligger kun syv km. fra vores hjem, så for langt til at gå, men perfekt til en cykeltur ☺️ Og så så jeg, at kun grus-veje går dertil..

så det er så meget natur, at ikke engang busser går der. Men man kan cykle der! Og der er Så smukt, når jeg street viewer. Granskov omkring søen, og små grusveje..

så når det bliver lidt mindre mudret, så her i marts, så er jeg off 😉

Det er skønt, at vi er kommet til et punkt, har bygget en hverdag, hvor oplevelser som det er mulige. Psykologen sagde også, at vi skulle have styr på nogle store ting..

og så nu er det tid til at gå ud at have oplevelser i, det vi har bygget ❤️ Snart kommer jeg også til at blogge fra Hansapäevad, der er en meget rolig byfest her..

glæder mig så meget til alle oplevelserne, kiggede lige på det sidste år ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s