Den estiske sang til Melodi Grand Prix (Eurovision).. interessant ☺️

Hej, må bare skrive ud til jer, for Estland har i aften fundet vinderen af sit Melodi Grand Prix, der jo så skal med til det europæiske. Pga. copyright tør jeg ikke helt lægge den ud her..

men den hedder What love is og bliver sunget af Uku Suviste.. den er på YouTube ☺️ Og den er interessant!

Jeg har jo skrevet enormt meget om kæmpe forandringer i Estland, og i hele verden, hvor bunden af samfundet bliver ladt tilbage på perronen, mens lykkelig-balanceret-hverdag-toget kører..

derud af for 12-tals-vinder-personlighederne, en kategori jeg bedre kan lide at bruge end 12-talspiger, da der jo er tale om en personlighed, der er meget vinder, og som også andre kan have ☺️

Og det er så klart, at den estiske sang er valgt af det spirende 12-tals A-hold i Estland, der især drives af yngre kvinder & af piger. Det er en sang, som også Danmark, Tyskland..

kunne have taget med til det europæiske. Den er valgt af globalisterne, vinderne der går op i klima, har en fin løn, ressource-stærke familier, hvor børnene er velklædte, og der er styr på alle lektier..

masser af varme & omsorg i familiens skønne hjem..

og hvor børnene bare ved, at uddannelse er vigtigt, så de gør en indsats og får gode karakterer. Og forældrene har ressourcer til at støtte dem også i det hele vejen ☺️

Der bliver spist super-sundt, på nogle dage i hvert fald vegansk, hele den toppen-af-samfundet-kategori.. har valgt den estiske sang.

Og jeg kan se, hvor trådt på, at bunden føler sig. Der er allerede massivt med vrede emoticons på facebook til Eurovisions opslag..

fra profiler med lyserødt hår, øl-drikke-profilbilleder, festtyper og macho-typer.. det er anden gang på meget kort tid, at de i den grad føler sig trådt på.. (udover det daglige i hverdagen)..

Sidst var det, da Tartu blev valgt til Europæisk Kulturby, og der skal laves events ud i klassisk dans, rolige sejlture på floden, kunst-udstillinger, klassiske koncerter..

ting, hvor den her gruppe bare ikke kan deltage socialt. Jeg lader min egen bedømmelse af situationen blive ude, og vil bare lægge det ud derude, at der er nogle meget store bevægelser, der foregår 🌳

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s