Så fik vi sne & oplevelser 🦕

Hej allesammen.. havde I en god vinterferie? Vi har fået køkken-ø 😀 Teivi er i gang med at sætte den sammen, og så har vi ordentlig arbejds- og opbevarings-plads i køkkenet.

bliver godt, og så design også er den god! Vi arbejder meget på for tiden, som jeg snakkede med psykologen om.. at vi har klaret de svære ting, men at vi stadig er meget omg omg omkring det..

at vi ikke har indset endnu, at de ting faktisk er klaret. Og det siger noget om, hvor store tingene var, at det kan tage måske mere end et år bare at indse, at de ikke er mere..

Der sagde psykologen, at vi gennem oplevelser skal mærke, at vi f.eks. kan være på sejltur på floden uden at være under noget pres for, at vi burde være hjemme & løse en ildebrand i hverdagen.

Gennem sunde, gode oplevelser mærke, at vi er fri af alt det ☺️ Og så arbejder vi også på at gøre tingene langsommere. Meget gennem det kreative vi laver, lære det.

Det hele som en øvelse i, at nu kan vi tage det roligt.. vi behøver ikke haste ud at løse nogen problemer nu.. der brugte jeg meget, meget lang tid på den video, som I kan se her ☺️

Vi vågnede til en masse sne, som der også var noget af i Danmark! Og jeg var ude i det, lige 200 meter fra vores hjem. Det bliver også et af de første steder vi prøver med dronen ☀️

Så også de oplevelser vi skal have, er også begyndt at være knyttet meget til andre mennesker på den skønneste måde ☺️ Vi var jo meget i, at kontakt med andre betød konflikt..

og så på det seneste har vi fået de skønneste oplevelser, hvor folk er rigtig søde, og siger rigtig søde ting 🌸

Så vi skal lægge mærke til alt det, og så have noget tid til at gå, uden at prøve på at forhaste det med at indse, at vi kan slappe af nu. Jeg har jo også skrevet meget om, at vi kan det nu..

og der var det psykologen, der lærte os, at med de problemer vi voksede op i, at så kan det tage meget længere at indse.. og at det gerne må det ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s