Os ude i alt foråret 🌼

Godmorgen & rigtig god weekend allesammen ☺️ Har I det godt? Der er sket så meget, og tingene skulle lige bundfælde sig, så kan jeg skrive ud til jer.

Nogle ting, som vi har arbejdet rigtig meget på, er begyndt at ske. Men først af alt.. vi nyder alt foråret ☀️ Jeg har været ude at tage nogle rigtig fine billeder & lave en lille video..

og så har vi spist noget kage, drukket en masse juice & efter weekenden får vi en køkken-ø leveret! Glæder os!

Så ryger vores nuværende spisebord på pension, og når vi kun er to, så kan vi bruge køkken-øen som kombineret lave mad-sted og spisested ☺️

Psykologen sagde i tirsdags en del ting, og bl.a. at vi har formået sammen med hende reelt at starte forfra i livet.. beholde de få gode ting fra vokse op.. vores fælles passion for heste og ridning, min efterskole-tid..

og mine somre i Skagen, de tre ting, men det er så også det. Og psykologen sagde, at vi faktisk har formået at flytte os så meget fra alt resten, at vi er begyndt at glemme tingene..

hvad der skete, og hvordan de føltes.. og så kun beholde minder & følelser fra de 3 ting, der var værd at gemme, vores ridning, efterskole-tid og så somrene i Skagen ❤️

Psykologen siger så til gengæld, at de 3 ting i hele vores liv vil virke som en kæmpe ressource, hvor vi kan finde et holdepunkt ift. at have lært en being & nogle værdier der..

som vi så siden har bygget meget videre på 🙂 vi har arbejdet meget med at få den følelse, mærke.. at vi bare er Teivi, Sveske & jeg her i Tartu, og så self. kender personer.

Men netop komme af med minderne om næsten alt i vokse op, bortset fra de 3 elementer jeg nævnte. Og med den rette hjælp, og den rigtige forståelse for følelser i Teivi & jeg..

så kan man netop flytte sig til, at det føles som om, at de dårlige ting aldrig skete.. bare vide at de gjorde det, men overall have glemt følelserne fra det ☺️

Så vi ikke hænger fast i dårlige minder, men bare har flyttet os videre ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s