Teivi: endelig kan vi have fokus på hvad Vi ønsker ❤️

Hej, går I også med tanker om nogle gange.. at det jo er fint at være fokuserede på andre, men det kan blive så meget, at man slet ikke får taget sig af sig selv?

For Teivi og jeg var det i hele vores liv, at andre puttede os i roller, hvor vi blev sat til at give & give.. og psykologen har sagt, at vi helt mistede os selv i alle årene.

Så da jeg kom på efterskole, og trods alt havde det svært der, men det var Så godt, at jeg der for første gang kunne finde ud af, hvad Jeg ønsker 🙂 og også for Teivi var det i mange år..

at hendes mor gjorde hende til hus-slave, fordi moderen ikke selv gad at tage ansvar for sin hverdag.. alle behov skulle findes løsninger på af Teivi..

de der omvendte roller i begge vores familier, hvor barnet bliver den voksne, fordi forældrene ikke har vilje til at tage ansvar for forældre-rollen.

F.eks. blev jeg som 8-årig sat i en rolle at snakke med min mor om sårene fra hendes skilsmisse med min far (kun hendes sår var i fokus i de snakke) og trøste hende over familiens dårlige økonomi.

Og det var netop omkring 8-9 år, at min angst-sygdom virkelig blev sat i værk. Og Teivi sagde så nu, at endelig, endelig i livet..

kan hun & jeg fokusere på & finde ud af vores ønsker til vores egen lille familie med Sveske 🌺 og give til hinanden, og dem vi har valgt. Endelig er vi ved et punkt, har Teivi & psykologen ret i..

hvor vi f.eks. i dag har kunne bruge dagen, på hvordan vi ønsker at indrette madlavning, indkøb og hvad vi ønsker at spise, bare have en generel ide om det.. så vi har noget at gå ud fra, når vi skal blive inspirerede i butikkerne ☺️

Det startede med psykologen, hvor vi slet ikke havde en ide om, hvad vi ønsker at føle. Men en bevidsthed om det bygger sig så op mere & mere ☺️ Så det er vi fokuserede på for tiden, finde ud af endnu mere..

hvordan vi ønsker at bygge vores lille familie, når vi nu endelig kan have et balanceret fokus på egne behov & ønsker til hverdagen ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s